Arama sonuçları: *

1. Skynel

Hakkımda Kısmını Nasıl Konunun En Altına Koyabiliyoruz?

Dostlar selam ben forumla iligli soru kısmı bulamadığım için bu kanaldan açtım kusura bakmayın yöneticilerde görüyorsa aynı şekilde Hakkımda kısmını konunun en altına nasıl koyabilirim gifli bir şekilde hazırladım ama bir konu açtığımda en altında hakkımda kısmı gözükmüyor bilen biri yardımcı...
  2. Skynel

Spoiler nasıl açılır

Dostum bu spoiler nasıl açılıyor bu spoiler yazısı nasıl değiştiriliyor fotoğraflı anlatabilecek var mı baktım ama anlamadım kusura bakmayın konu yanlış yerdeyse bu arada :(
  3. Skynel

Eve Yeni Gelen Kediye Ne Yapabilirim

Dostlar selam 5 aylık bir kedi sahiplendik bütün ihtiyaçlarını aldıktan sonra odaya gectim bulunduğu kafesi açtım eve yeni gelmistim dışardan getirdigim için taşıma kabindaydi yani biraz kucağıma alıp sevdikten sonra hazırladığım yatağına koydum ve oradan çıkıp benim yatağımın altına girdi 30...
  4. Skynel

Yavru Kedi Sahiplenmek İçin Ne Yapmam Gerek

Dostlar selam ailemi sonunda ikna etmem sonucunda yavru kedi almayı kabul ettik yavru kedi sahiplenmek istiyorum bizim burada ki veterineri aradığımda yavru kedi kalmadığını söyledi erkek bir yavru kedi sahiplenmeyi düşünüyorum çünkü babam kısırlaştırmak istemiyor ama bir sürü yavru kediyi ne...
Top Bottom