Arama sonuçları: *

1. AneX

Sevdiğim Kıza Açıldım yardım edin

yaklaşık 15 dakika önce sevdiğim kıza açıldım 4 bildirim geldi korkudan açamıyorum beyler yardım edin şimdi diyeceksiniz niye korkuyorsunuz 3 yıllık gibi bir ilişkim yeni bitti aldatıldım ve daha yeni toparlıyorum son 2 aydır konuştuğum kıza açıldım şuan cevap verdi ama açamıyorum beyler
  2. AneX

Efsane Kopya çekme taktiği

şuan liseyi bitirdim 2.5 yıldır bu taktiği kullanıyorum fizik hariç bütün notlarım 80 90 bize gereken bir adet akıllı bileklik ben xiaomi mi ban 6 kullanıyorum telefonunza textoband ı indirin mi fit uygulamasını indirip telefonunuza bağlayın sonra bildirimler kısmından textobandı aktifleştirin...
  3. AneX

Steam Profilime Puan Verir misiniz?

Bi arkadaşdan gördüm canım çekti djahsjdhblasbhdkhsa 1638211441 https://steamcommunity.com/id/AneXBY/ profili unutmuşum dhjsajhldjgvhasdjsa
  4. AneX

BUGÜN Siüüüüü Dedim Diye Tutanak Yedim

Lise 3 Üm okul çıkışı siüü dedim hoca o hayvan kim deyip tutanak tuttu dsahdvhjlaslhvjkbdasvhbdıhbashbdasd
  5. AneX

2 K Birim Paraya Şöyle Bir Şey Aldığınızı Düşünsenize ?

:DD ful sistem 3060 hahahahaah
  6. AneX

Hocam Ders İşlemiyor ?

Tamı Tamına 3 haftadır okuldayım 3 haftadır siyaset hakkında konuşuyor ve malum kişiyi bizi aşırı derece övüyor bize bağrıyor bu hocam 2 3 e yakın uzaklaştırma almış şuan hakkında işlem var ve bu 50 yaşındaki adam yerine gül gibi öğretmenlerimiz intahar ediyor 3 haftadır ders işlemdi müdüre...
  7. AneX

Neden Mi Okullar Kapanmalı

11.sınıfım resimler konuşsun bu daha hiç bişey sadece dağılırken çektim oda 30dk geçmişti
  8. AneX

Herkes CsGo da İyi Bir Vuruşunu Atsın ?

awp nin aklını nasıl alıyorum oynat bakalım https://streamable.com/by4a4x en iyi bile demiyorum sadece klip aldığım bu vardı haydi bakalım
  9. AneX

Hayattan Sıkıldım Bıktım

17 yaşıma geldim her aynı rutin tek hobim forumda takılmak o olmasa ne yapacam gelecek kaygısı desen arşa kadar uzanır seneye sınava girecem 9.sınıf hiç bilmiyorum ne olacak bu bu halim
  10. AneX

Kaç Gb İnternet Kullanmışsınız Gelin Bakalım

buraya gelip sağ tıklayın ağ ve internet ayarları öğesini açına tıklayıp burayı çekip atın bakalım kim en çok kullanmış arkada haila rdr2 iniyor benimki 700 olur bugün :D
  11. AneX

Dedem Vefat Etti Bütün Mirasını Bana Bıraktı

bu hafta hem şok oldum hem de üzüntü ile uyandım kalktığımda annem deden vefat etmiş dedi babam ağlıyordu apar topar il dışına çıktık cenaze işleri bitti miras işine geldiğimde dedem herşeyini bana bırakmıştı vasiyet olarak mirasıda 2 bina 3 arsa 2 tanede araba bide kuş adasında yazlık bütün...
  12. AneX

Steam Kar Etme (Bynogame İle)

arkadaşlar kafama bişey takıldı sizce yapsammı kartımda 450 tl var bynogame den gidip m4a4 alıp 65 tl ye steam da 90 tl %15 komisyon kesiyor 13 tl yapıyor 77 kar sizce yapılır mı? ama para steamda kalacak
  13. AneX

40 Tl İçin Dava Açılırmı

evet arkadaşlar item satışta geforce now hesabı sattım 1 aylık premium fakat dedimki 1 ay oynama garantisi vermiyorum hesabp 2. gün gitti sizce adam 40 tl için dava açarmı hukuk öğrencisiymiş sözde kendisi
  14. AneX

Anneler Günü Hediyesi Önerisi ?

bütçe 150 tl sizce ne alabilirim
  15. AneX

Steam Csgo Çıkartma ?

çıkartma kapsülü açtım 30 tl gibi bir zararım var sizce satmalımıyım yoksa beklemelimiyim yükselirmi ?
  16. AneX

Vakalarla Alakalı ?

bence gerçek vakalar a60 bin değil bence en az var bi 100 150 arası tahminimce ölü sayısı zaten yalanın önde gideninde dedem vefat etti bizim aileden aynı gün 5 kişi vefat etti ölü sayısı 10 du koskaca ülkede 10 kişimi öldü hiç inandırıcı değil umarım silivriyi görmem :D
  17. AneX

Abdullah Abinin Son Postu

son attığı postta 8 dk önce yarın yeni bilgisayar alcak arkadaşlar için çok güzel bi video yayınlayacağını dile getirdi öneri videosumudur
  18. AneX

Abdullah Abi Story Atmış

acaba sistemlemi alakalı lütfen sistemle alakalı olsun
  19. AneX

Sizinde Böyle Arkadaşınız Varmı ?

siz hiç canım kardeşim gibi sevdiğiniz insanın sevgilisi olunca değiştiğini izledinizmi artık onu tanıyamıyorum 8 yıldır arkadaşız çok yalnızım ne zaman bi oyunda arkadaş edinsem en uzun arkadaşlık süremiz 5 ay :(
  20. AneX

Online Derslere Katılan Varmı ?

arkadaşlar şahsen ben katılmıyorum katılınca da zaten hiç bir şey anlamıyorum katılıp anlayan varmı
Top Bottom