Arama sonuçları: *

1. MovesLikeJaggeR

Bu asus cahs back odemesi mi ?

Ben awus rog strix scope nx wireless almıştım sonra sıkıntılı çıkınca iade etmiştim tabi o arada kampanya vardı iade edince başvuru olmaz diye düşündüm ama (daha önce de rog mouse alıp sağ click çalışmayınca iade etmiştim ve Cash back ödemesi olmamıştı) daha önce de de olunca yine olur sandım...
  2. MovesLikeJaggeR

Yüksek nemli evde nemi azaltma ?

Arkadaşlar evimiz çok nemli nasıl bir yol izleyebilirim acaba. İnternetten az biraz baktım ama kaya tuzu lambası kullanın diyenler olmuş bunu kullanan ve faydasını gören var mı acaba? Veyahut şunu yapabilirsiniz dediğiniz bir öneriniz varsa seve seve dinlerim. Bilgisi, ilgisi olanlar yazarsa...
  3. MovesLikeJaggeR

Spor yaparken yakılan kaloriyi gösteren uygun fiyatlı akıllı saat önerisi

Arkadaşlar spor yaparken ne kadar kardiyo yaktığımızı takip edebileceğimiz en uygun akıllı saati arıyorum. Var mıdır bilgisi olan önerisi olan şimdiden teşekkürler.
  4. MovesLikeJaggeR

Donanim arşivi foruma tiklayinca donanimarisivi com atiyor yeni sekme

Düzeldi teşekkür ederim
  5. MovesLikeJaggeR

Sizce bu konuşmada bir yaptırım olabilir mi yoksa sazan avı mı diyelim?

Arkadaşlar kısaca konu birisi sattığım pc için takas önerdi ve şehirler farklı olduğunu duyunca direk vazgeçmek istedim arkadaş uzattıkça uzattı ve belli ki olayı buralara çekmek amacı ve kullandığım cümleden beni mahkemeye vereceğine dair bir tarzda konuştu direk engelledim ama malum sene 2022...
  6. MovesLikeJaggeR

2.el ürün satımında fatura göndermek ne kadar doğru olur ?

Arkadaşlar elimde 16gb bir ram var satıcam kargo ile eğer anlaşabilirsek ve fatura göndersem bir sıkıntı olur mu malum üstünde TC kimlik no falan var bundan dolayı bir sıkıntı yaşar mıyız ?
  7. MovesLikeJaggeR

İtopya'ya gönderilen garanti ürün için bilgi

DA V4.5 sistemim de ram sıkıntısı yaşıyordum bilen arkadaşlar vardı ve bu yüzden itopya ya kargo kodu alarak gönderdim ramleri fakat hiç bir şekilde bir bilgi verilmedi 1 haftayı geçti hala bir şey bilmiyorum sürekli benim mi aramam lazım yoksa onların mı haber vermesi lazım gelen arkadaşların...
Top Bottom