Arama sonuçları: *

1. trakyalimuhafazakar

CS:GO 5V5 için Sunucu Açma

Merhaba, biz kendi aramızda CS:GO'da 5V5 atacağız arkadaşlarımızla. Fakat nasıl sunucu kuracağız bilmiyoruz, ben kurduğum zaman pingim 1 oluyor diğer arkadaşlarımın ise 80-90 civarı bu yüzden pek adil olmuyor. FACEIT tarzı geçici bir IP adresi oluşturup oynamamızı sağlayacak bir uygulama var mıdır?
  2. trakyalimuhafazakar

BİM Katalog Ürünleri Her Mağazaya Mı Geliyor?

Selamlar. 13 Ocak kataloğundan Arctis 1 almak istiyorum. BİM katalog ürünleri her mağazaya sınırlı sayıda mı geliyor? Benim evimin önünde bir tane var gidip onlara mı sormalıyım? Ya da mağaza girişinde 13 Ocak kataloğu asılıysa orada olacağı anlamına mı geliyor? Bilgilendirirseniz sevinirim.
  3. trakyalimuhafazakar

Bu tarz kolye nereden bulabilirim?

Merhaba, bu resimde gördüğünüz boyutta yani kısa bir erkek kolyesi arıyorum. Nereden bulabilirim? Önerebilir misiniz?
  4. trakyalimuhafazakar

Eba Puan geç mi verir?

Arkadaşlar EBA'da çoğu konu anlatımını izledim ve puan veriyordu izlemeye devam ettim birden bire puan vermemeye başladı. Ama tamamlandı yazıyordu. Acaba puanlarım sonradan mı gelir?
  5. trakyalimuhafazakar

Hangi rengin üstünde hangi renk daha çok belli olur?

Arkadaşlar hangi renkler üstünde hangi renkler daha açık belli olurlar? VALORANT'ta crosshairimi maplere göre öyle ayarlayacağım da.
Geri