Arama sonuçları: *

1. K

2. Kez Teşekkürler İnceHesap

ilkinde James Doney SSD almıştım 250gb bozulmuştu 1 haftada garantiye yolladım ellerinde JD ssd kalmadığı için acaper panther ssd gönderdiler 250gb sonra psu aldım 379 tl ye iade işlemi başlatmama rağmen 1 ay geçti hala parası gelmemişti aradım bu hafta iade edicez özür maksadıyla 50tl çek...
  2. K

gamegaraja inno3d gt 210 gelmiş lets go :D

yeni teknoloji
  3. K

incehesaptan Sharkoon SHP650 V2 650W almıştım 370 tl ye hala gelmedi

370 tl ye almıştım 3 gün geçti kargoya verilmedi bende yeni pc almıştım o yüzden iade talebi oluşturdum 17 gündür iadede etmediler şimdi arayıp konuşucam göndersinler 2. el sitelerinde 500 tl ye okuturum teşekkürler incehesap 1604912457 oha daha demin 530 tl idi ne ara 370 e düştü...
  4. K

döviz fiyatlari eriyor misssss

lan noluyo messi mi ne ne ne kamera şakasımı arkdaşalar
  5. K

GameGarajdan Parçalı Ödeme Böylemi Olması Gerekiyordu

Önce 1800 tl verdi sonra tekrar aynı siteye geçim 1820tl verdim bu böylemi olması gerekiyordu yoksa yanlışmı yapmışım
  6. K

SİZCE HANGİSI DAHA ERKEN GELİR

Trendyoldan aldığım kulaklık 18 gün oldu hala gelmedi aras kargo Evet oylama başlatıyorum Çinden mi kargo önce gelecek yoksa aras kargomu 1599602201 ...
  7. K

Sistem Upgrade

işlemci : AMD ATHLON II X2 215 anakart : gigabyte ga m61pme s2p ddr2 ekran kartı: asus gt 210 1gb ram: kingston 1gb ram 800mhz bu pc ye nasıl bi upgrade yapabilirim
  8. K

bilgisayara parçalarının durumunu gösteren program

merhaba bilgisayar parçalarının durumunu gösteren bir program var mı. msi after burnur gibi veya msi afterburnerin ayarlari nasil yapicam
Geri