Arama sonuçları: *

1. E

Gerçekten ekonomi gittikçe kötüleşiyor.

https://www.sinerji.gen.tr/Pc-Toplama/Config/QJ3AHD35 Bu sistemi sizinle 2 ay önce toplayıp 8200 TL'ye almıştık. O zaman da dolar yüksekti ama yine fiyatı ortalama bir fiyattı. 2 ay oldu ve yaklaşık 1800 TL fiyatı artmış. Bu konu hakkında ki düşüncelerinizi paylaşır mısınız?
  2. E

Bildiğiniz güzel elektrikli ocak var mı?

Tekli olursa daha iyi olur bu arada şöyle istiyorum öyle yere yapışık olanlardan değil...
  3. E

Hangi İnternet Tarayıcısı Kullanılmalı

Arkadaşlar umarım yanlış yazmamışımdır sorum şu sizce internet tarayıcısı olarak Chrome mu Microsoft Edge mi Opera mı ya da başka mı kullanılmalı nedenleriyle beraber söylerseniz sevinirim. Edit:16 Gb ram 3200 MGh
  4. E

Cambly kullananlar veya ilgilenenler bakabilir mi?

Ben az önce 10dk lik denemeden çıktım bence gayet güzel almak isteyenlere öneririm ben büyük ihtimal alıcam birazdan. Alan varsa bana önerir misiniz? Bir de bildiğiniz indirim kodu söylerseniz sevinirim.
  5. E

Hangi sporu ya da siteyi veya koçu öneririsiniz?

Arkadaşlar merhhaba ben 14 yaşındayım. 172 boy 67.5 kiloyum ve çok kötü göbeğim var tshirtlerden falan gözükmüyor ama denize girerken falan çok kötü bacaklar o kadar kötü değil ama göbek çok kötü ne önerirsiniz hangi sporu spor hareketlerini veya bir spor salonuna yazılayımmı? Sayı çerçevesinde...
  6. E

3D Çizim ile ilgili hangi uygulamaları öneririsiniz?

Şuan aklımda solid var ama güncel olarak hangisini önerirsiniz?
  7. E

OFFİCE 365 nasıl etkinleştirebilirim ucuza

Vürüs olmadan nasıl etkinleştirebilirim?
  8. E

Prime95 Nasıl yapabilirim?

Prime96 Nasıl yapabilirim? indirincebidosya çıkıyo ordafalan ne yapıcam
Geri