Arama sonuçları: *

1. oğuzhan18

1 hafta önce gördüğüm rüyam gerçek oldu

arkadaşlar 1 hafta önce uyurken rüya gördüm. aracım park halindeyken kırmızı bir tofaş arabası arka tampona vurma etkisiyle birden yataktan irkilme duyusu ile uyandım ve arabamı kontrol etmeye gittim sorun yoktu. aradan 1 hafta geçtikten sonra bugun tahlihsiz bir şekilde arka tamponuma enteresan...
  2. oğuzhan18

Motosiklet yakıt önerisi

Arkadaşlar hep şhelden alıyordum. Tek tip yakıta dönüşünce benzinin hemen bittiğini farketmiştim uzun süredir. 1 kere opetten alayım dedim. Çok fazla 30 40 km yakıtın düşmesine göre fark atıyor. İş yolunda denedim hep dip gaz ve motorda aynı yolda görmediğim hız gördüm 116 gördüm. Arora beatrix...
  3. oğuzhan18

Motor kaskı hakkında

Arkadaşlar kask aldım deseni çok hoşuma gitti 2xxl aldım. Ama kafama girerken sıkıntı yok ama çıkarırken zulüm oluyor kulaklarım için. Bir tık büyüğü var onla iade mi etsem yoksa taktıkça açılır mı. Xxl kullandığım 61 63 cm idi sanırım yorumlarda iç kalıbı dar dediler takınca sıkıntı yok ama...
  4. oğuzhan18

Cama kuş çarptı ne yapabilirim (kurtuldu)

Kuş cama çarptı köpekler hemen geldi elimle aralarından aldım iş yerinde şimdi oldu olay olduğu yerde titriyor gibi can mu çekişiyor bilemedim kaşıkla su verince içiyor hareket ediyor gözleri açıp ama hareket etmeye çalışmıyor ne yapsam bilemedim.
  5. oğuzhan18

Bu eldivenleri bilen var mı? Ki( kaleci)

Arkadaşlar eskiden amatör klupte kaleciydim bu eldivenleri eski kutulardan buldum kullanamadım hiç modeli nedir internetten bulabilirmisiniz merak ettim.
  6. oğuzhan18

LS2 Rapıd Happy Dreams Kask nasıldır ?

arkadaşlar bu kask çok hoşuma gitti sizce nasıldır dış görünüşü beni cezbetti ama pttavm de daha ucuz ordan 2. el mi geliyor yoksa hiç almadım ordan yoksa bilindik siteden mi almak lazım 1. https://www.hepsiburada.com/ls2-rapid-happy-dreams-kask-p-HBCV00001G8876?magaza=Ustunerciyas 2...
  7. oğuzhan18

Çöpten bulunan kasa enteresan

Arkadaşım çöp atarken bu kasayı buldu arkadaşlar bu nasıl bir şanstır anlamadım gitti.
  8. oğuzhan18

özel güvenlik kadroya geçince maaş artar mı (şirket)

Arkadaşlar 1 aylığına birisinin işi çıktığı için geçici çalışıyorum 1 hafta sonra sabit kadrolu başka bi yere alıcak aynı şirket kadrolu olduğu için maaş artar mı acaba teşekkürler.
  9. oğuzhan18

telefona attığım filmler neden ingilizce oluyor

arkadaşlar bilgisayara film indirdim türkçe geliyor sesler ama mobile atınca ingilizce oluyor iş yerinde lazım olcak nasıl çözebilirim ?
  10. oğuzhan18

silahlı özel güvenlik için çağırdılar önerisi olan var mı

Merhaba yeni bi şehire taşındık silahlı özel güvenlik kimliğimi 7 ay önce aldım. bi yere başvuru yaptım kimliğimi alıp gelmemi istediler. küçük bi mülakat yaparlar mı nasıl geçer olay acaba bilen birisi varsa sevinirim şirket.
  11. oğuzhan18

steam oyun iadesi sonra oyun dosyaları hakkında

arkadaşlar oyunu iade ettik ama oyun hala yüklü dosyaları duruyor bir şekilde ofline bir şekilde çalıştırma şansımız var mı acaba ?
  12. oğuzhan18

Steam para iadesi gelmedi

Merhaba hesabımda 21 TL vardı bir tane oyun vardı onu aldık beğenmedik iade ettik diğer kalanını ziraat kartımdan çektim Steam hesabımdan 21 TL kartımdanda 85 TL çekmişti oyunu aide ettik Steam hesabıma 21 TL geldi ama kartıma 85 TL gelmedi ne yapmam gerekir?
  13. oğuzhan18

Bekçi alımı hakkında

Arkadaşlar 1 sene ikamet şartı istiyor olmak için babam asker olduğu için eskişehirden bartına yeni taşındık bunla ilgili herhangi Bi yardım etme şansları yokmu acaba çankırıda başvuru yapmak istiyorum ama.
  14. oğuzhan18

Bartın Merkez de yaşayan var mı

Buraya taşınalı 1 ay oldu ne kadar ölü ve boş bir şehirmiş yav yapacak hiç bir şey yok gibi yada kimseyi tanımadığım için öyle gelebiliyor gibi. spor salonları tahmini ne kadar buralarda internet desen altyapı bile yok port doluluğu var burnumdan geldi valla :D
  15. oğuzhan18

saat 04.10 saat geçe sallantı deprem oldu bartın merkez

arkadaşlar oyun oynarken sallantı oldu arkadaşlarlar başka nerde hissettiniz bartın merkez kastamonu sallantı
  16. oğuzhan18

özel güvenlik sınavı açıklandı

arkadaşlar silahlı güvenlik sınavına girdim sonuçları bırakıyorum şimdi geçtimmi acaba cevaplarsanız sevinirim.
  17. oğuzhan18

Amd 22.11.1 sürüm notları yayınlandı

Öne Çıkanlar İçin destek: Call of Duty®: Warzone 2.0 Marvel'in Örümcek Adamı: Miles Morales™ Düzeltilen Sorunlar World Of Warships tahmin satırları, Radeon™ RX 6000 serisi GPU'larda eksik olabilir. Radeon™ Anti-Lag etkinleştirildiğinde, shift + geri tuşuna basıldığında bir bip sesi...
  18. oğuzhan18

Kolye önerisi hediye

Arkadaşıma doğum günü hediyesi kolye almayı düşünüyorum. 100 ila 150 TL arasında güzel önerilerinizi bekliyorum link güzel olur başka hediye önerilerinede açığım.
  19. oğuzhan18

Doğum günü hediye öneri

Merhaba Zeynep arkadaşımın doğum günü 1 hafta sonra değer verdiğim birisi ne tür hediye almamı önerirsiniz kendisi takı bileklik küpe şeylerini çok sever genelde kendisine çiçek yaptıracağım yanına ne tür hediye alsam bilemedim önerilere açığım teşekkürler @HarleyQuinn @Harley Quinn❖
  20. oğuzhan18

Mobil İnternet sorunu

Türk telekom kullanıyorum 15gb paket çok hızlı bir şekilde bitiyor genellikle instgramdan reels izliyorum.
Geri