Arama sonuçları: *

1. Yasinn

Nays sistemlerinde yaşanan sıkıntı

Bugün işbankası tarafından spama düşen bir telefon numarasından 3-4 kez aranmam sonucu telefonu açtım. Tahsilat biriminden arayan hanımefendi 28 kasımda Nays sistemlerinde bir sorun olduğunu ve kullanıcılara fazla ödeme yapıldığını söyledi ve uygulamaya 97.99 Tl yatırmamam halinde yasal takip...
  2. Yasinn

Markette çalışılır mı ?

Arkadaşlar mezuna kaldım bu sene :D birikim yapmak için bir yerlerde çalışmak istiyorum. BİM'e sordum, açık var hemen alırlar dediler. Markette çalışmak çok yorucu olur mu ?
  3. Yasinn

WAT(Work And Travel) İle Amerikaya Gitmek

Arkadaşlar bu sene üniversiteye geçeceğim, hayalim üni 2. sınıfta bu program ile amerikaya gitmek. Bu program ile Amerikaya giden yakınlarınız vs varmı ?
  4. Yasinn

İnovasyon Maske Önerisi

Arkadaşlar kardeşimin teknoloji tasarım dersi için maske önerisine ihtiyacı var, çok düşündüm aklıma gelmedi. Değişik fikirlerinizi söylermisiniz acaba.
  5. Yasinn

Slendeth adındaki üye.

Numaramı iştemissin cevap veremedim :( lütfen orjinal hesabınla bana özelden yaz lütfen. (sıkıntı olursa uyarı vermeyin moderatör bey lütfen)
  6. Yasinn

AGT Kurye Teslimat Sorunu

Arkadaşlar papara kartım atm de sıkıştı :D bende yeni kart sipariş ettim bugün gelen mesajda teslimata çıkarıldığı ancak teslim edilemediği yazıyor, kuryemize şu telefondan ulaşabilirsiniz diyor ancak telefon hep meşgul bu durumda yarın teslimata çıkarmı yoksa iademi olur ?
  7. Yasinn

Trendyol Man ürün kalitesi

Arkadaşlar önümüzde kış var, sweatshirt falan alacağım. Trendyolman biraz daha ucuz geldi ancak ürün kalitesine güvenemiyorum daha önce alan varmı sweatshirt ve t-shirtlertleri nasıldır acaba ?
  8. Yasinn

Gamegaraj Teknik Servisi

Arkadaşlar daha önce ganegaraj teknik servise bir parça veren varmı acaba, 3. Gün oldu hala gönderdiğim M2 SSD hakkında bir gelişme olmadı, yani takip test etmesi 10 dakika sürmeyecek parça. Daha önce gönderen varsa ne kadar sürdü söyleyebilirmisiniz acaba ?
  9. Yasinn

En sevdiğiniz kahve markası

Arkadaşlar günde 5 bardak kahve içen biri olarak en çok bilinen orijinal Nescafe markasını içtiğim zaman uyuyamıyorum, son zamanlarda kahve dünyası 3'ü 1 arada içmeye başladım içimi çok daha yumuşak. Sizin içtiğiniz kahve markaları nelerdir ? İçtiğiniz kahvenin hangi özelliğini beğendinizi...
  10. Yasinn

Hastalıkla alakalı son durum

Arkadaşlar daha önce virüs belirtileri gösterdiğimi belirtip linçlenmiştim. Eczaneden antibiyotik ve tedavide uygulandığı belirtilen ilaçlardan 1-2 tanesini aldık ve şuan bir sorunumuz yok. Ya hafif geçirdik yada korona değildik. Bu süre zarfında çok fazla meyve yedim ve su içtim. Şuan ailecek...
  11. Yasinn

Virüs belirtileri?

Arkadaşlar köyden geldikten sonra yakın temasta olduğumuz bir yakınımızda virüs çıktığını öğrendik, şuan annemde halsizlik baş ağrısı ve tat kaybı var, bende göz ağrısı ve boğaz ağrısı var. Küçük kardeşimde ise bir belirti yok, daha önce bu hastalığı geçiren arkadaşlar yardımcı olabilir mi...
Top Bottom