Arama sonuçları: *

1. R

Şarkı sözlerini değiştirip yapay zekaya söyletmek telif sebebi olur mu?

Merhaba, YouTube'da şarkıların sözlerini değiştirip YouTube'da cover şeklinde söylersem telif hakkı oluyor mu? Mesela örnek omuzumda kelimesi olmadı değiştirip yapmak istiyorum kısaca o şarkının birkaç basamakları değiştirmek telif hakkı sayılır mı?
  2. R

20-25 Bin lira arası bir masaüstü bilgisayar

20-25 Bin lira arası bir masaüstü bilgisayar önerir misiniz?
  3. R

yardım acil nasıl yapabilirim

Merhaba arkadaşlar, kız arkadaşım için ankaraya gideceğim ucakla fakat esenboğa havalanında ineceğim kızılaya nasıl giderim?
  4. R

bu yazılımı nasıl silerim?

2 gün önce bir yazılım indirmek istedim ve buda indi 2 gündür bilgisayarım izleniliyor bu yazılımı tamamen nasıl silerim? programı sil orada gözükmüyor.
  5. R

Düşük değere sahip içerik Uyarısı Alıyorum

resimde görmüş olduğunuz gibi uyarı aldım fakat tüm maddelere bakmama rağmen bir hata veya bir şey karşılaşmadım sizce bu neden olmuştur bana yardımcı olabilir misiniz? 270 içerik özgündür. https://www.erpova.com/
  6. R

WEB SİTEM İNDEX ALMIYOR

merhaba bloggerr üzerinden web site oluşturdum .com domain aldım fakat 100 içerik girmeme rağmen googlede içeriklerim hala çıkmıyor bunun sebebi nedir?
  7. R

Almanya Vatandaşı Olmak İçin Gereken Para

Öncelikle selam yaklaşık 1 yıldır almanca eğitimi alıyorum ve neredeyse üst seviye geldiğimi belirtmek isterim fakat ben hayatımda yurt dışına gitmiş bir insan değilim ve ben almanya vatandaşı 8 yılda olabiliyorum fakat oraya gitmek için toplam bana maliyet ne kadar tutar maliyet dediğim ucak...
Top Bottom