Arama sonuçları: *

1. YigitE

Schengen (PL) için iyi vize acentesi bilen var mı?

Mayıs'ta Polonya'ya arkadaşımı ziyarete gitmeyi düşünüyorum. Vize alma konusunda hiçbir bilgim yok bu yüzden güvenilir bir acente arıyorum. İstanbul'da bildiğiniz iyi bir yer var mı?
  2. YigitE

17 yaşında çalışabileceğim iş tavsiyesi

18 yaş gerektirmeyen yazın barista kasiyer tarzı vs. çalışabileceğim iş / marka önerir misiniz?
  3. YigitE

Giyim mağazası önerisi

Güzel giyim sitesi arıyorum LCWaikiki, Koton gibi değilde Aksesuarix, BPM gibi kıyafet siteleri. Önerebileceğiniz giyim sitesi var mı?
  4. YigitE

15 Yaşındayım Boyum 1-1,5 Yıldır Uzamıyor

Biraz saçma soru fakat biraz tedirginim neredeyse 1-1,5 yıldır 1.70 civarlarındayım yaklaşık iki sene önce arkadaşlarımı geçiyordum şuan 2 sene önce aynı boyda ve aynı yaşta olduğum bir arkadaşım +1.80 ve kısa arkadaşlarım benle neredeyse aynı boya gelmeye başladı ben aynıyım sizce boyum bir...
  5. YigitE

15 Yaşındayım, 20 yaş altı sokağa çıkma yasağı zamanında bime alırlar mı?

Rival 3 alacağım fakat hemen bitmesin diye polise yakalanmadan erken çıkacağım ama bime beni 15 yaşında olduğum için alırlar mı veya hiç 20 yaş altı olupta öyle yaşayan oldu mu?
  6. YigitE

Bizdehesaplı güvenilir mi?

1TB A2000 alacağım için akakçede en ucuz site burası diye gösteriyor güvenilir mi?
  7. YigitE

Önerebileceğiniz Web Tarayıcısı var mı?

Chrome'u sildim yeni tarayıcıya geçeceğim önerebileceğiniz güzel tarayıcı vs. var mı?
  8. YigitE

FPS / Sıcaklık gösteren uygulama önerir misiniz?

FPS / Sıcaklık gösteren uygulama lazım MSI Afterburner kullanıyorum fakat kullanım aşamasında ekran 1 saniye siyah olup gidiyor tekrar geliyor kapattığımda düzeliyor başka hangi uygulamayı kullanabilirim?
  9. YigitE

Powerboost X-59 Kasa Nasıldır

Dün İtopyadan Upgradeli DA-SISTEM2 aldım cumartesi (yarın) vericekler Kasa stokta olmayınca X-59 önerdiler bilmediğim için tamam dedim forumdaki yorumlar X-59 için kötüydü kasayı montajdan sonra değiştirebilme şansım var mı?
Geri