Arama sonuçları: *

1. TRHasan

Beğenmedim reaksiyonu gelebilir mi?

Konuyu açacak kategoriyi bulamadım ondan konu dışına açtım 🤠 Beğen reaksiyonu var beğenmedim reaksiyonu da gelsin istiyoruz. Etiketlerseniz sevinirim. @Mehmet Yılmaz @Abdullah Hacıgül
  2. TRHasan

İnstagram çöktü mü?

Ben siteye giriş yapamıyorum sizde de böyle mi?
  3. TRHasan

Mound and Blade'de Yakaladığınız En Güzel Resimler

Benimki:
  4. TRHasan

DA FORUM TELEFONLUNUN DUVAR KAĞIDINI PAYLAŞIYOR

Benim ki bu
  5. TRHasan

İşlemci fanım nasıl ? Temiz mi?

Nasıl temiz mi o.O2 :ROFLMAO: :cool:
  6. TRHasan

Okuldan verilen tabletler dinleniyor olabilir mi?

Merak ediyorum bazı öğrencilere veriyorlar ama verilen öğrencileri dinliyor olabilirler mi?
  7. TRHasan

Ekrana Yukardan Kar Yağarmış Gibi Birşeyler Yağıyor?

@Emir Aydın abi yukardan kar yağarmış gibi birşeyler iniyor?
  8. TRHasan

TeamSpeak 3 nasıl indirilir?

Bu siteye geliyorum Team Speak 3 - Eski Sürüm 32 bit'liğe tıkla indire basıyorum 403 hatası veriyor cs1.6 için indiriyorum nasıl indiririm? TeamSpeak 3 - Eski Version İndir - TSBayi.com
  9. TRHasan

Canım Çok Sıkılıyor (Öneri)

Ne yapabilirim Canım aşırı sıkılıyor bana bir şeyler önerin Ailemden şu önerileri aldım 1-Ders çalış 2-kitap oku 3-Sherlock Holmes izle 4-dizi/film izle 5-Oyun oyna 4- Bunların hepsinden 4. ve 5. seçenek güzel geldi İlk baş 4. seçeneği denedim Kurtlar vadisini eskiden bitirmiştim Pusuya...
  10. TRHasan

Yeni Kısıtlamalar Gelmiş

Ben 13 yaşındayım yarın saat kaçta dışarı çıkabilirim? Hala saat 1 ve 4 arası mı?
  11. TRHasan

PP Değiştireceğim Öneriniz Var Mı?

Pp öneriniz Var Mı? Kafana göre öner bişeyler.
  12. TRHasan

Kardeşini bilgisayardan nasıl mı çıkarırsın?

Not: bu işlem 6 yaş ve 6 yaş altındakiler üzerinde işe yaramaktadır. Kardeşini nasıl mı bilgisayarından çıkarırsın? 1-Google çeviriyi aç 2-Oraya Dünya yok edilmesi 10 saniye içinde başlatılıyor yazın. 3-Kardeşinize Bilgisayardan çıkmassan dünyayı yok ederim deyin. 4-Sonra çıkmassa dinle tuşuna...
  13. TRHasan

Dolar Neden/Nasıl Düştü?

Üretim falan bir şey olmadı dolar neden düştü?
  14. TRHasan

Dolar Hakkında Sorularım Var

Hala anlamadığım şekilde dolar düşüyor. Sorularım var: 1-Türk Lirası üretim olmadığı halde neden değer kazanıyor (Öyle bir durumdayız ki bunları soruyoruz :/ ) 2-Tl değer kazanıyor mu? 3-Yeni bakan işini iyi yapıyor mu? 4-Dolar daha düşer mi? 5-Vergiler düşer mi? 6-Doların düşmesi fiyatlara...
  15. TRHasan

Telefon/Konsol Vergi Hesaplama Sitesi

Doğru sonuçları veriyor galiba. Askeri ücretle çalışan birinin yemeden içmeden ne kadar sürede alabileceğini de gösteriyor. (Ben yapmadım) https://vergihesaplayici.com
  16. TRHasan

Technopat sosyal kadar acımasız bir forum yok!

Biraz önce 2 forumda da (da forum+ technopat sosyal) konu açtım daha hızlı cevap gelsin ve daha fazla bilgi edinmek amacıyla, konuda birden fazla soru sordum, konu onaylandı ve ban yedim neden mi? Aynen şu şekilde yazıyor Lütfen bir konuda birden fazla soru sormayınız. Farklı soruları her zaman...
  17. TRHasan

Komik anılarınız var mı?

Komik anılarınız var mı? Ben bir kere bir arkadaşımın yanında dün ayağım uyuştu dedim. çocuk bana tip tip baktı, bir şeyler kullandığımı sandı herhalde :)
  18. TRHasan

Hatay'da yangın olayı

Ben Hatay/Payas'ta oturuyorum. Burdan dağları görebiliyorum, yanan yerler var, yarım saat içinde bir yer sönüp bir yer yanıyor. İnşallah yangın buraya sıçramaz, açıkça söylemek gerekirse korkuyorum. Fotoğraf atacağım birazdan.
  19. TRHasan

Almak isteyip alamayacağınızı bildiğiniz şeyler

Almak isteyip alamayacağınızı bildiğiniz şeyleri yazın yada fotoğrafını atın Asus ROG Strix GeForce RTX 3090 OC ROG-STRIX-RTX3090-O24G-GAMING 24GB GDDR6X 384Bit DX12 Gaming Ekran Kartı
  20. TRHasan

600tl tablet önerisi

forumda tablet bölümü yok o yüzden buraya açtım. bunu almayı düşünüyorum https://www.epey.com/tablet/concord-c-779-plus-m19.html
Top Bottom