Arama sonuçları: *

1. NhympexS

Su içip içip doymamak.

Arkadaşlar merhaba bu son 5 gündür var daha önceden olmadı olayi özetliyim içiyiroum içiyiorum susama isteğim gitmiyor karnım tıkanıyor ama hala çok susuyorum son 1 saate 6 Tane Su şişesi bitirdim ama hala susuyorum yardım edermisiniz
  2. NhympexS

Sanırım harbi korona oldum

Arkadşalar bundan 5 gün önce çok balgam atıyorum diye konu açmıştım şuan sırtımda ağrı var ve acayip halsizim boğazım ağrıyor öksürüyorum sanki akicğerimde bir şey var gibi yarın test yaptırmaya gidicem umarım negatif çıkar ama acı vs çok acı falan gelmiyor ben f sanırım
  3. NhympexS

Korona kapmış olabilirmiyim?

Arkadaşlar selam Son 2 gündür acayip fazla şekilde balgam atıyorum ama her 5 dakikada birkere günde 100 kere balgam atıyorumdur çok hafif bir boğaz ağrım var sizce herhangibi bir şey olmuş olabilirmi lütfen neden bize sordun doktormuyuz vs demeyin sadece içime takıldı sabah sabah
  4. NhympexS

Bilgisayarına Wifi Adaptörü alıcaklara öneri

Hepinize merhaba iyi forumlar arkadaşlar 1-2 Gündür Bilgisayarım için Usb wifi adaptörü Araştırıyordum beni tatmin etmesi için hızı kayıpsız aktarıp düşük ping değeri lazımdı eleyerek yorumlardan yola çıkarak bir cihaz buldum ve 4-5 saattir kullanıyorum deneyimlerimi sunacağım 1 kere kopma...
  5. NhympexS

GameGarajdan Bilgisayar alan kişilerin deneyimlerine ihtiyacım var

Arkadaşlar merhaba bugün Gamegarajdan bir sistem aldım bu konuyu açmamdaki neden Ailem Vatandan alalım mağazası olan bir yerden alalım vs vs dedi kargoda kırılma durumlarından oraların daha uçuk fiyatlara sattığını anlattım sonunda kendimi kefil ederek internet üzerinden Game garajdan sistem...
Geri