Arama sonuçları: *

1. arasjr

Amazon depo dolandırcılığı

apple pencil pro depo ürünü aldım ürün yeni gibi olarak sipariş verdim ve ürünü açtığımda ne göreyim içinden düz pencil modeli çıkmış kardeşim iadeyi insan depoda kontrol etmez mi ben 1 haftadır bu ürünü bekliyorum yazık günah değil mi bana ben bu ürünü aldım diye ipadı ona göre aldım temsilciyi...
  2. arasjr

valorant hesabı sizce bu kadar eder mi

güvenilir bi arkadaştan hesap alacagım 1.5 k ya içindekiler yağmacı vandal neptun vandal yıldız belası vandal Phantom asil pahntom Bıcaklar yitik hancer iyon karambit rgx kelebek VCT LOCK//IN Merhamet en değerlisi bu 5500 vpiydi Ghost: yağmacı ghost 1 tanede battle past alınmış hesap sizce...
  3. arasjr

Bilgisayarım Fivemi kaldırır mı ?

gta 5 fivem oynamak istiyorum sistemim fivemi kaldırır mı ryzen 3 3100 işlemci asus 1650 super ekran kartı 16 gb 3200 mz ram 480 gb ssd 1695806551 yardım
  4. arasjr

bu site güvenilir midir ?

https://www.evbazaaravm.com/apple-iphone-11-64gb-akilli-telefon-beyaz?ref=Cimri&utm_source=Cimri&utm_medium=Cimri&utm_campaign=Cimri-fiyat-karsilastirma...
  5. arasjr

gençer gaming iade nasıl ederim ?

mouse almıştım iade etmek istiyorum ama bulamadım nerden iade ediliyor 1681035308 . 1681035331 yardımcı olur musunuz
  6. arasjr

Hangi Ayakkabıyı Seçmeliyim ?

https://www.barcin.com/puma-rbd-game-high-erkek-spor-ayakkabi-beyaz-siyah-altin-dore-2/?gclid=CjwKCAjw5dqgBhBNEiwA7PryaJMTQwKRaPexaHaA9dXBKP_R3l1F8RqnAL3OPiwvoTxbBQq7MoFzmBoCbrIQAvD_BwE&integration_size=43&integration_color_hash=Beyaz-Siyah-Alt%C4%B1n+%2F+Dore...
  7. arasjr

Bağış Yapmak İstiyorum Nereden Yapmam Sağlıklı

Arkadaşlar deprem için bağış yapmak istiyorum hangi siteden ne yapmam lazım hangisi daha sağlıklı olur yardımcı olur musunuz 1675852779 .
  8. arasjr

FastPay Nasıl Yaparım

Arkadaşlar Fastpay'dan şu 100 tl ücretsiz kod olayını yapmaya çalısıyorum da sımdı aklıma takılan 2 3 tane soru var meselaa kartımızın denızbank'a ait bir kart olmasına gerek yok dimi meselaa atıyorum vakıfbank'a ait bir kartan fastpay hesabıma para atıp ordan da kod alsam 17 aralıkta bana iade...
Geri