Arama sonuçları: *

1. mutlu pide

Dolandırıcı nasıl kandırılır?

Steam'den hesabı çalınan biri bana mesaj atmış işte senin isminde ve profil fotonda biri benim karambiti almış ama para gelmemiş. Ben de seni reportladım ama sen değilsin ondan modla görüş diyor. Şu an modla görüşüyorum ne diyeyim?
  2. mutlu pide

DA Forum haberler kısmı Technopat tarzı olsun

Yani demek istediğim Technopat'da haberlere basınca technopat.net sitesi yerine önce haberin bir kısmının yazdığı konu açılıyor sonra da devamı için linke gitmemiz gerekiyor. donanimarsivi.com sitesinde yorumlar kısmı boş kalırsa en azından forumda haberler hakkında bir şeyler yazabiliriz...
  3. mutlu pide

e-Devlet'teki ev adresi gerçek hayattakinden farklı

Kısaca e-Devlet'de farklı, gerçek hayattaki adres farklı (ev adresi). Altyapı sorgulama sitelerine girdiğimde evin asıl adresi çıkmıyor. e-Devlet'teki adres çıkıyor. Ama Hepsiburada gibi sitelerde asıl adresi yazınca da sorun çıkmıyor. Yeni ISS'ye geçeceğiz ama hangi adrese güvenelim?
  4. mutlu pide

Hiç korsan oyun/yazılımdan virüs yediniz mi?

Ben çok yerdim eskiden. Hot single mommyler benimle buluşmak için can atıyordu. Siz hiç yediniz mi?
  5. mutlu pide

DA Forum 3 günlük XenForo demo etkinliği

https://fd3d1e377fe6e8ff.demo-xenforo.com/227/index.php Bu demo 3 günlüğüne aktif olacak. Bu demoda istediğinizi yapabilirsiniz. Kural yok. İsterseniz bu siteye girebilirsiniz bir etkinlik gibi bir şey olsun. İsim şifreyi admin yaparak girilmiyor bu arada. O kadar da serbest yapamam çünkü...
  6. mutlu pide

Sevdiğiniz oyun müzikleri

Başlıkta ne yazıyorsa o. Ben başlıyorum. DMC 5.
  7. mutlu pide

Ekşi Sözlük'teki Donanım Arşivi girdisi

Valla ben okumaya üşendim o yüzden beleşçilik yapıp sizin yorumlarınızı isteyecem.
  8. mutlu pide

Kullandığınız çevre birimleri nedir ve memnun musunuz?

Mouse olarak bende G102 LS ve Katar Pro var. Katar Pro'yu daha çok beğendim. G102 ise pek değilim sensörü umduğumuz gibi çıkmadığından 400 DPI kullanamıyordum. Mouse pad olarak 60 x 40 (galiba öyleydi) Logitech çakma mouse pad var memnunum. Kulaklık olarak GXT 450 Blizz var memnunum Ama keşke...
  9. mutlu pide

En sevdiğiniz firmalar

İlla teknoloji ile alakalı olmasına gerek yok. Firma firmadır. Ben Torku'yu severim. Pötibör bisküvisi dışında her şeyi efsane.
  10. mutlu pide

En sevmediğiniz oyun firması/firmaları nedir?

Ben Activision ve MadByte Games'i sevmem. MdBytes'ı anlatmaya gerek yok. Activision ise kardeşimden yaşlı oyunu çok pahalıya satıyor.
  11. mutlu pide

Mousepad nasıl yazılır?

Biliyorum boş konu ama cidden merak ediyorum kaç aydır nasıl yazılıyor :D (Başlıkta birleşik yazmama takılmayın.)
  12. mutlu pide

Spoiler nasıl unutulur?

40 yılın başı bir oyun buldum eğlenceli onda da spoiler yedim galiba iyi mi. Doğru mu bilmiyorum (inşallah değildir) ama nasıl unutabilirim?
  13. mutlu pide

Sevdiğiniz yabancı YouTuberlar kimler?

Ben Markiplier ve jacksepticeye severim. Daha var ama aklıma bunlar geldi sadece. Siz kimleri seversiniz?
  14. mutlu pide

Yediğiniz en pahalı kazık hangi üründü ne ve ne kadardı?

Ben herhalde 500 TL ile HP 14-CF2001NT laptop :D Sizin ne kadar?
  15. mutlu pide

Herkes telefon ekranını (masaüstünü) atsın

Her yerde bilgisayar masaüstü konusu yeter la biraz da telefondan konuşalım. Hem Android hem iOS hem de tablet için uygun kategori bulamadığından Android Yazılım kategorisinde açtım. Eğer telefonunuzun ekranında birden fazla sayfa varsa onları da atabilirsiniz. Ben başlıyorum:
  16. mutlu pide

Nightmare837 kimdir? #KimdirSerisi

Diğer forum üyelerinden konu fikri çalıyorum evet. Şaka şaka konu açabilirsin dediler ve şu an burdayız. Nightmare837 kim midir? -İsmi: Samet Soyadı: Kağanoğlu -17 Kasım (sırf kasımda doğduğu için onu kasım olarak çağıran mizahşör ev halkı da var :D) (ve evet doğum tarihi ile foruma yazdığı...
  17. mutlu pide

Prime Gaming ile kullanılan Twitch abonelik nasıl iptal edilir?

Wtcn' abone oldum nasıl iptal edebilirim?
  18. mutlu pide

Bilgisayar parçaları nasıl yapılıyor?

Mesela bir ekran kartı. İçinde bazı devreler var hangi maddeden oluşuyor? PCB var yeşil yeşil hangi maddeden oluşuyor? Ne var içlerinde de monitörlerimizde görüntü alabiliyoruz?
  19. mutlu pide

Recep Baltaş'ın "az daha koy xxx al" konusu hakkındaki yorumu

Bence bir adminin böyle konuşmasına yakıştıramadım daha düzgün bir mesajla belirtebilirdi. Siz ne düşünüyorsunuz? https://www.technopat.net/sosyal/konu/apu-sistem-almak-pismanliktir.1255237/page-6
  20. mutlu pide

Saniye'nin videoları neden kaldırılıyor?

İlk önce yeter artık videosuyla başlamıştı. Sonra soru cevap videosu önerilere çıkmamaya başlamıştı ama Allah'tan tekrar çıkmıştı. Ama şimdi 202 saniyede Brawl Stars videosu da kaldırıldı şaka mı bu? Neden kaldırılıyor? Neden bu videolar kaldırılırken videoda kullanılan videolar kaldırılıyor...
Geri