Arama sonuçları: *

1. Eren Eser

Artık oyunlar sarmıyor

Şu an rtx 4060lı bi laptop'a sahibim ama artık hiçbir oyun sarmıyor bundan 6 7 sene önce gt740'lı laptop'umla her oyunu oynamak isterdim şimdi neden böyle olduk?
  2. Eren Eser

Mobil veride instagram giremiyorum

Türk telekom mobil internette insta youtube whatsapp giremiyorum ama google giriyor hatta şu an mobilden yazıyorum çözümü var mı?
  3. Eren Eser

Bu Tarz Dolandırıcılara Dikkat!

Bugün eve bir dolandırıcı türü olan "engelli bireyleri kullanarak para toplayan" bir genç geldi. Dedi ki "engellilere yardım etmek ister misiniz?" eğer siz nereden geliyorsunuz diye sorarsanız cevabı veremiyorlar biz yardım ediyoruz diye acıma yapıyorlar engelli bireylerimiz sorun yaşıyor vs...
  4. Eren Eser

Kayıp kimlik nereye başvurulur?

Arkadaşlar kimliğimi kaybetmiştim bir abi yardımcı oldu sonra bulan ile görüştüm onlar da polise vermişler polis karakolu onlara biz kaybene kimliği vericez demişler 2.5 haftadır bana ulaşmadı biz bugün babamla gittik yine kimliği bulamadık bizim internette bulabileceğimiz bir yer var mı? mesela...
  5. Eren Eser

Tanımadığım Numaradan Gelen Mesaj Ne Anlama Geliyor?

Arkadaşlar tanıdığım bir numaradan böyle bir mesaj geldi son mesajı da silmiş ama bende gözüküyor ben şöyle anladım benle dalga geçiyor diye anladım siz nasıl yorumlarsınız? Yani çok saçma tanıdığım ama mesafe olarak uzak birisi ve böyle silikon işlerinden anlamadığıma göre dalga geçiyor :(
  6. Eren Eser

Forumdaki Arkadaşlar Mutlu Musunuz?

Arkadaşlar böyle bir soru sormamın sebebi böyle bir gönderi gördüm sormak istedim. Forumdaki arkadaşlar ne kadar mutlu diye sormak istedim
  7. Eren Eser

Erdoğan: Dünya Bizi Kıskanıyor, Kıskanmakta da Haklılar

Erdoğan böyle bir açıklama yaptı. Sizce dünya bizi kıskanıyor mu?
  8. Eren Eser

Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun

Forumdaki tüm arkadaşların Ramazan Bayramı mübarek olsun :)
  9. Eren Eser

Ekonomiden Memnun Musunuz?

Evet arkadaşlar sorumuz gayet açık ekonomiden memnun musunuz? Bunu sormamın sebebi son zamanlarda ekonominin kötü olduğunu söyleyenlere vatan haini, fetöcü veya bölücü olarak adlandırılıyor sormak istedim memnun musunuz?
  10. Eren Eser

Sınavlara Girecek Misiniz?

Sınavlara Girecek Misiniz?
  11. Eren Eser

Yurt dışına gitme imkanınız olsa gider misiniz?

Yurt dışına gitme imkanınız olsa gider misiniz? Aileniz falan da gelicek toplu olarak orada hayatı sıfırdan kurucaksınız kabul eder miydiniz?
  12. Eren Eser

Vatandaş can verir turizmi yaşatmak için

Yabancı ülkeden gelenler için pcr testi kalktı yani pozitif olsa bile dışarda gezebilir ama iş vatandaşa gelince "siz evden çıkmayın da ne yaparsanız yapın aç olsanız da ölseniz de umrumda değil" diyor.
  13. Eren Eser

Ağır Küfür Eden Birisine Şikayet Nasıl Açılır?

Evet dün gece 03.30'da bana çok ağır küfürler edildi valorant yüzünden sanırım instagramımı bir şekilde bulup bana ağır şekilde küfür etti fake bir hesap değil normal sıradan bir hesap bu beni çok incitti bunu nasıl şikayet edebilirim? Anneme, aileme her şeyime küfür etti yardımcı olabilecek...
  14. Eren Eser

Whatsapp ban sorunu nasıl çözülür

Merhaba arkadaşlar kodları ben istemediğim halde bana ban attılar tam 3 gün boyunca wpye giremicem ve derslerim ödevlerim vs her şey wp'de bu sorunu nasıl çözebilirim yardım edebilecek birisi var mı? 79 saat maalesef bekleyemem
  15. Eren Eser

Whatsapp 72 saat ban attı

Merhaba arkadaşlar kodları ben istemediğim halde bana ban attılar tam 3 gün boyunca wpye giremicem ve derslerim ödevlerim vs her şey wp'de bu sorunu nasıl çözebilirim yardım edebilecek birisi var mı?
  16. Eren Eser

Arkadaşlar kasamdan bir anda fan sesi geliyor

Arkadaşlar kasamdan bir anda fan sesi çok yüksek şekilde geliyor ve gidiyor bunu nasıl düzeltebilirim?
  17. Eren Eser

İki ram rgb'si aynı anda çalışmıyor 8x2 16gb

Corsair Rgb pro 8x2 ram e sahibim ama ikisi aynı anda rgbsi çalışmıyor çözümü nedir
  18. Eren Eser

Gartic io zaten bu cihazda oynuyorsunuz hatası

Arkadaşlarla gartic io oynucaktık fakat ben oyuna girmeye çalıştığımda bunu diyor hatanın sebebini bilen varsa yardımcı olabilir mi
  19. Eren Eser

Youtube Yorumlarım Gözükmüyor

Youtube'da yaptığım yorumların hiçbiri atılmıyor 4 5 farklı kanalda da denedim yine olmadı sizce neden olabilir dünden beri (dün öğlen saaatlerinde sorun başladı) bu sorun var sorunu bilenler yardım ederse mutlu olurum
  20. Eren Eser

Google Chromede gezerken görüntü bozulması oluyor

Merhaba arkadaşlar oyunlarda vs böyle bir şey olmuyor eskiden opera gx kullanıyordum ekran bozulması oluyor diye google chromeye geçtim onda da oluyor yardımcı olur musunuz arada bir çıkıyor bu arada
Geri