Arama sonuçları: *

1. M

N11 İadem reddedildi ?

Monitörü elime geçtiği gün iade talebi oluşturdum çünkü monitör dümdüz çalışmıyordu. Ne güç geliyor ne ışığı yanıyordu. Paketledim yurtiçi kargo şubesine bıraktım. Nasıl bir yol izlemeliyim ?
  2. M

Soru çözmek için tablet alınır mı ?

sizce tablet den soru çözmek ile kağıt üzerinden çözmek arasın da fark var mıdır ? tavsiye eder misiniz?
  3. M

Bench Mark Testi normal mi ?

4. M

Bir kıza doğum günü hediyesi ne alınır ?

Bana kupa ve not defteri almış ayın şeyleri almak olmaz. Önerilerinizi beklliyorum puzzle mı alsam acaba diyorum ilgi duyduğundan değil ama aklıma bir şey gelmiyor ?
  5. M

Lise mezuniyeti.....

Mezuniyet okulda olucakmış bir de üstüne 500 tl imiş . Ailem tek sefer oluyor istiyorsan git diyor gitmesem bir şey kaybedeceğimi düşünmüyorum, sıkılırım gibi geliyor. Sınıfdan zaten 6 kişi gidiyor. Siz ne düşünüyorsunuz ?
  6. M

Oyun Oynarken Kolum Masaya Yapışıyor Ne Yapmalıyım ?

Valorant oynadığım için kolum çoğunlukla masada kalmak zorunda kalıyor ve masaya yapışıyor. Bunun yüzünden rahat hareket ettiremiyorum zaten havada sıcak çok sıkıntı çıkarıyor. Ne yapmam gerekiyor ?
  7. M

G-Loot Gerçekten para veriyor mu ?

G-Loot anladığım kadarıyla ne kadar adam vurursan sıralamada o kadar yükselirsin ve ödüllere sahip olursun. Güvenilir midir ? İnternette bazı kişiler mining yapıyor falan diyor doğru mudur?
  8. M

Kargo Geldiği Zaman Nelere Dikkat Edilmeli ?

Bilgisayar siparişi verdim ve babamın iş yerine verdim.Babam kargoyu alırken neye dikkat etmeli ?
Geri