Arama sonuçları: *

1. Qzer

Deprem yüzünden işten çıkma sonrası tazminat

Ben deprem yüzünden işten ayrılıp, başka memlekete gitmek zorunda kalıyorum. İşten çıkınca tazminat alma hakkım varmı ? Gerekli bahane olarak depremi gösterebilirmiyim ? İş şuan devam ediyor ama annem yüzünden gitmek zorunda kalıyorum?
  2. Qzer

Kediye en ucuz çipi nerde taktırırım?

Çipi en ucuz nerde takarlar ?
  3. Qzer

Sınırsız YouTube 60 TL değer mi?

Türk Telekom sınırsız YouTube 60 TL değer mi ?
  4. Qzer

15 temmuzda kargo açık mı ?

15 temmuzda kargolar çalışıyor mu ?
  5. Qzer

Disney plusu vpn ile kullanmak !!

Eksik içerikleri görmek için disney plus kullanırken vpn açsak ban yermiyiz ?
  6. Qzer

Telegram korku sayfaları ?

Telegram da bildiginiz korku sayfaları varmı ?
  7. Qzer

Netflix neden kalitesiz indiriyor ?

Telefonda ayarlandan kaliteli seçenegini seçmeme ragmen kalitesiz indiriyor. Filmlerde pixseller belli oluyor. Bunun sebebi nedir ?
  8. Qzer

İshal kediye ne yedirmeliyim ?

İshal kediye ne yedirmeliyim ? Haşlanmış yumurta versem sıkıntı olur mu ?
  9. Qzer

Bu sistemler bu fiyata nasıl alınıyor?

Arkadaşlar bu 10-15 binlik sistemleri millet nasıl alıyor. En son kaçta tıkanır psikolojik fiyat.
  10. Qzer

Ekran kartı satıp kâr etmek!

RX 5700xt kartımı şimdi 8 bin TL ye satsam, fiyatlar düşünce daha üst seviye kart alsam mantıklı olur mu ?
  11. Qzer

Döviz bitince nasıl oyun alacaz ?

Milyonlarca kişi oyun platformlarin dan oyun alıyor. Bu da ülkeden döviz çıkışı demek. Peki ülkede döviz biterse nasıl oyun alacaz ?
  12. Qzer

Akşam lisesi nasıl ?

Arkadaşlar aramızda akşam lisesine giden var mı ? Kaç senede biter ?
  13. Qzer

Ucuz gösteren siteler !

Alacağımız ürünün en ucuzunu bulan siteler bazen doğru sonuç göstermiyor. Bu sitelerin anlaşmaları mı var yoksa bulamıyor mu ?
  14. Qzer

Alışveriş acısı duyuyorum.

Arkadaşlar yeni PC ekipmanları aldım. Bu ürünleri aldıktan sonra içinde acı yaşamaya başladım. Acının sebebi ise ürünlerin pahalı olmasıdır. Sizde de böyle duygular oldu mu ?
Top Bottom