Arama sonuçları: *

1. EmreBey52

Kişisel gelişim kitabı önerisi

Kişisel gelişim kitabı ve Kişisel gelişim kanalı önerirseniz sevinirim.
  2. EmreBey52

Anestezi Bölümü Okunur mu

Anestezi bölümü okunur mu ve dersleri zor mu okuyan biri cevaplarsa sevinirim. ( 2 yıllık)
  3. EmreBey52

Yks Sonucuma Göre Bölüm Önerisi

Merhaba arkadaşlar iyi forumlar öncelikle yks sonucuma göre aklımda 2 bölüm var varsa fikriniz onlar hakkında bi kaç sorum olucak. Okumayı düşündüğüm 1 bilişim güvenliği teknolojisi ve diş protez teknolojisi var fakat gönlüm bilişimden yana. Puanım iyi olmayabilir bunun farkındayım yazmanıza...
  4. EmreBey52

Gönderilen kargo kayboldu

Öncelikle merhaba. Başlıkta da görüldüğü gibi kayıp kargo meselesi var şöyle bir özet geçerek anlatayım. Ben İstanbul'da yaşıyorum antepte yaşayan bir tanıdığa bass gönderdik fakat kargo Gaziantep de gözüküyor şubeye gidildiğinde burada kargo yok kargonuz kayıp olunmuş diyorlarmış. 15Kg'lik...
  5. EmreBey52

Arkadaşa hediye için fotoğraf önerisi

Arkadaşımın 6 mayısda doğum günü o bana Serdar Ortaçla alakalı kupa yaptırmıştı. Bende ona duvar saatine fenerbahçe ile ilgili resim yaptırmak istiyorum (fenerbahçe fanatiği kendisi). Fotoğraf basılacak saat bu saate basılacak HD uygun resim önerisi yaparsanız sevinirim.
  6. EmreBey52

Bilgisayardan Resim Boyama

Aynı bu şekilde boyama yapılcakmış ancak bilgisayardan kuzenimin ödevi imiş ama nasıl yapacağımı bilmiyorum.2.nci resimde PDF dosyası ben SS ini aldım. (Konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın nereye açacağımı bilemedim :D ) Bu da boyanmış hali ancak nasıl yapabilirim bende böyle?
  7. EmreBey52

Kasanın Yan Plastik Camındaki Çizikler Nasıl Geçer?

Kasam bu yan paneli temperli cam değil plastik cam tarzında bişey ne olduğunu bilmiyorum.Üstünde çok çizik var bu çizikler nasıl geçer ve altına yazı stickerı bastırmak istiyorum bu yazıyı kırtasiyeler basıyor mu? (Konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın daha tam öğrenemedim :) )
  8. EmreBey52

Sistem Almamda Yardımcı Olan Sizlere Teşekkürler

Öncelikle herkese iyi günler. İmzamdaki Sistemi aldım.Bu süreçte bana yardım eden herkese teşekkürler. Özellikle @Yasinn size daha çok teşekkür ediyorum.Her soru sormamda sağolsun yardımcı oldu hala oluyor :love: Forumadaki arkadaşlar abilerim sizlerede teşekkür ediyorum . @ByEfe04 @JATDAV...
Top Bottom