Arama sonuçları: *

1. nihat.crv

Şu aralar ne yapıyorsunuz ?

Selamlar ben bu sene sınava girdim. Şimdi işte sosyal hayatımı toparlamaya çalışıyorum haftanın 5 günü idman yapıyorum diyet yapıp karın kası çıkarmaya çalışıyorum genelde hikayeli oyunlar oynuyorum anlık olarak star wars jedi survivor oynuyorum ve arkadaşlarımla işte sinema bilardo konserler...
  2. nihat.crv

Türkiyeden Metal Merch Ürünleri ?

Yukarıda dediğim gibi kadıkoyde bildiğimiz orijinal olarak sadece hammer muzik var onun dısında boyle merch satan yerler var mı ?
  3. nihat.crv

Tisho sitesi güvenli midir ?

https://www.tisho.com
  4. nihat.crv

V kasa elektro gitar önerisi

V kasada gitar önerisi arıyorum marka fark etmez mümkünse 5bin tlyi geçmesin V kasaya örnek gitarlar ektedir
  5. nihat.crv

Ayakkabı Önerisi Lazım

Ayakkabı önerisi arıyorum ayağım 46 47 numara mümkünse Nike yada Vans olsun şimdiden teşekkürler .
  6. nihat.crv

Sevdiğim kıza açılmalı mıyım?

Merhabalar öncellikle ben 11. Sınıf ögrencisiyim 3 yıldır aynı okula gidiyorum kız bu sene geldi okula ilk gördüğümden beri kalbimde bir çarpıntı hissediyorum bu duyguyu tarif etmek zor gerçekten . Neyse Pazartesi okul açıldı kızı daha önce hiç görmemiştim biraz samimi olmayı denedim ama çok...
  7. nihat.crv

10K TL Bütçe Elekro Gitar ve Amfi Önerisi Arıyoum ?

uzun zamandır klasik gitar çalıyorum şu son 3 aydır metal müzik ile ilgileniyorum yukarıda olduğu gibi 10k tl yi geçmesin lütfen teşekkürler geçerse 1k tl falan geçsin max.
  8. nihat.crv

Apex Legends İçin Takım Arkadaşları Arıyorum !

Apex Legends için takım arkadaşı arıyorum Ranked kasacak varsa ekleyebilir Sezon 5 den beri platinum 2-3 arası rankım Discord:Retro#2801
  9. nihat.crv

Rap müzik önerisi arıyorum

Şarkılarında önemli konulara değinen rapçilere bayılıyorum mesela Şanışer , Hidra (2013-14 model) , Joker bu MC lere bayılıyorum dinlerken beni huzurlu hissettiriyor Benim kriterlerime uyan bildiğiniz rapçi ve şarkılarını yazarsanız çok sevinirim saygılarımla . :)
Geri