Arama sonuçları: *

1. tccc

ortalama Dj seti önerisi

önerebileceginiz orta seviye kaliteli dj seti varmı maks fiyat 10k
  2. tccc

sitedeki para gerçekmi

merhaba gecen gun tiktokta birsey gordum elxway diye bir sitede promosyon kodunu girince 7.000 dolar geliyor diye bende denedim şuanda hesapta 7120 dolar var hesapta ama gerçekmidir bilemedim site güvenilir midir tiktokta gorduugm videoya gore kod elon muskun ama ne kaedar gğvenilir bilemedim
  3. tccc

hollanda vizesi 18 yaş altı

merhaba bursada yaşıyorum ve istanbula hollanda vizesi almak için gideceğim ama 18 yaş altıyım yanımda ailemin de gelmesi gerekiyormu yoksa tek gitsem de oluyormu
  4. tccc

badem yağının etkileri

daha hızlı sakal uzaması için suratıma badem yağı süreceğim işe yaradığını duydum biraz sivilcemde var onlara da iyi geliyormuş ama haftada kaç kere sürmem lazım veya herhangi bir yan etkisi varmıdır
  5. tccc

papara onaysız hesaba carreforursadan para yatırılır mı

paparada hesabı ONAYLAMADAN carrefoursalardan karta para yükleyebilirmiyim
  6. tccc

sigarayı nasıl bırakabilirim

dün annem yolda sigara içerken gördü gece konustuk annemle babamla birdaha icmemek istiyorum ama suanda bile elim ayagim titriyor ne yapabilirim
  7. tccc

masa lambası önerisi

ders çalışmak için masa lambası alacağım çok kalitesiz olmayan uygun fiyatlı bilen varmı
  8. tccc

köpek kaçırma düdükleri işe yarıyormu

sadece köpeklerin duyabileceği frekansta mı ne öten bir düdük zımbırtısı vardı o işe yarıyormu yarıyorsa link varmı
  9. tccc

hiçbirşeye zamanım kalmıyor

şuan 11. sınıf öğrencisiyim yazılım mühendisi olmak istiyorum bununda bir tek okul okumakla olmayacağını bildiğim için internetten yazılım öğrenmeye çalışıyorum ama okullar açıldığından beri maksimum 2 3 kere bakabilmişimdir saat 7 de okuldan çıkıyorum 7.15 gibi oluyorum daha sonra yemek duş...
  10. tccc

gözlük buğu önleyici sprey

gözlüğe sıkılan bu spreyler işe yarıyormu yarıyorsa nerde satılıyor bilen varmı
  11. tccc

forumda nasıl hiç kız yok

biliyorum saçma konu evet kız konusu açanlarada laf attım ama uzun süredir forumdayım ve 1 tane bile kıza rastlamadım harbiden merak ediyorum varmı arkadaşlar
  12. tccc

arkadaşımın discord nitrosunda sıkıntı çıktı

arkadaşım dsicord nbitro aldı epic gamesten maile gelen redeem code a basınca orda bu hesap seninmi diye soruyor ondan sonra evet diyince bir yüklenme ekranı çıkıyor ve öyle kalıyor
  13. tccc

(çözüldü) discord nitroda sorun çıkıyor

discord nitro alacaktım herşeyi yaptım ama öde dediğimdebu çıkıyor ne yapabilirim (nasıl çözüldü yapılacağını bilmiyorum konuyu ama çözüldü teşekkürler)
  14. tccc

klavyeye bakarak mı bakmadan mı yazıyorsunuz

merak ettim ben bakmadan ama bazen çok karışınca bakarak yazıyorum sinirliyiken hızlı yazmam gerekince vb
  15. tccc

bursada başka go kart varmı

bursada yaşayan varsa misi ve özdileğin arkasındaki gokart dışında önerebileceği gokart yeri varmı
  16. tccc

itopya müşteri hizmetleri

olay 1 yıl civarı önce oldu ama yinede yazmak istedim 1 yıl önce kendime da sistem 2 sipariş etmiştim daha sonra birkaç saat sonra eski ev adresime yani istanbula sipariş ettiğimi anladım (şuan bursadayım) daha sonra adresi değiştirmek için aradım 50 dakika civarı beklemiştim hep .. kişi kaldı...
  17. tccc

0 bilgi ali coinlerde birazda olsa kar etmek istiyorum

0 bilgim var önerebileceğiniz bir youtbe video serisi vb varmı biraz bakındım ama çok güzel bir şey bulamadım biraz konuyu kavrasam yeterli azda olsa kar yapmak istiyorum
  18. tccc

forumda imza koyma nerden

herkes isminin altına sistemlerini vb yazıyor o nereden yapılıyor bulamadım yardım ederseniz sevinirim 1622322383 arkadaşlar teşekkürler buldumda şimdi yeni bir sorum var yazdığım mesajları naısl sileceğim onuda bulamamıştım sorayım dedim
  19. tccc

Dizi ve Film Tavsiyesi

valla titanik dışında diğer dünya klasikleri vb çok sarmıyor ama güzel bulduğunuz filmleri yazarsanız sevinirim şahsen benim dizi friends film labirent yada nefesini tut
  20. tccc

Forumu Siyah Modda mı Beyaz Modda mı Kullanıyorsunuz?

ben şiahsen siyahta kullanıyorum beyaz kör ediyor
Top Bottom