Arama sonuçları: *

1. Earwven

içimi dökmek için yazıyorum

dediğim gibi sadece içimi dökmek için yazıyorum, son zamanlarda kendimi fazlalıkmış gibi hissediyorum, çevreme sadece zararmışım gibi hissediyorum, en yakın arkadaşımla arama başkası girdi ve sanırım artık yeni kişi benim yerimi aldı, çevremdeki çoğu arkadaşımla arama mesafe girdi, bazen hiç...
  2. Earwven

Sizce Playlistime Eklemem Gereken Başka Şarkı Var mı?

https://open.spotify.com/playlist/6NljPtE9W66liDLInKIk8u?si=4f298d97d52b4944 Genel olarak Anadolu Rock ve Pop dinliyorum. Ayrıca isim önerilerinize de açığım.
  3. Earwven

XBox Game Pass Oyunlara Erişemiyorum

Dostlar yaşım 17 (Çoğu uygulamada 1997 doğumlu yapıyorum sıkıntı çıkmasın diye). Neden Xbox game passde oyun aratırken şöyle bir hata alıyorum? Ayrıca FH 4'te bir yere girmeye çalıştığımda yine aile güvenlik sorunu çıkıyor,giremiyorum. Nasıl çözerim bunu?
  4. Earwven

Steam Alışveriş İçin Kaç TL Harcamam Lazım ?

Soru başlıktaki gibi kaç tl harcamam lazım ?
  5. Earwven

İtopya Güvenilir mi?

Arkadaşlar İtopyadan 5 bin TL'lik sistem sipariş edeceğim çoğu forum eski olduğundan tekrardan konu açmak istedim. Sizce güvenilir mi ? Geçen müşteri hizmetlerine bağlanayım dedim 45 dk bekledim önümde 26 kişi var diye ve her aradığımda sadece 1 kişi açıyor telefonu. Babamı da zor ikna ettim...
Top Bottom