Arama sonuçları: *

1. melihsan

Riot Vanguard Silinmiyor

van -81 hatası alıyorum vanguardı silin diyor silinmiyor içini açıp sildim Logs kaldı 1618411852 i
  2. melihsan

1 Ay Ücretsiz Discord Nitro

Merhaba bana 1 ay ücretsiz discord nitro geldi ve alabilmem için kredi kartı istiyor ve 1 ay yada 1 yıl seçmemi istiyor ininalimi yazsam sonraki aylarda para çeker mi kendiliğinden ?
  3. melihsan

Blender hata (hatalardan anlayanlar bakabilir mi)

blender yükledim ve cmd ekranı geliyor kapanıyor yabancı formlardan falan baktım dediklerini yaptım. böyle hata var anlayan varmı
  4. melihsan

Rabisudan minecraft server aldım ne yapıcam şimdi ?

Merhabalar; Minecraft için Rabisu üzerinden server kiraladım lakin kurulum için yeterince bilgim yok. Bilgisi olan birisi yardımcı olabilir mi?
  5. melihsan

İnstagram hesabımı çalmaya çalışan adam

instagram hesabı linki atıcam dedi saçma sapan bi link attı anladım baktığımda hesap çalmak için bir yöntemmiş
  6. melihsan

Steam açılmıyor.....

steama tıklıyorum açılmıyor oyunlarda açılmıyor
  7. melihsan

Abdullah Abi Naptın.

Abdullah abinin beyni yanmış galiba
  8. melihsan

TikTok ta PC toplayan çocuk

https://vm.tiktok.com/ZSQQF66t/ arkadaşım gösterdi indirdim baktım 8k lık pc toplama videosunda apu işlemci kullanıyor https://vm.tiktok.com/ZSQx3yRj/
  9. melihsan

Telefonu Kamera olarak kullanabilir miyim ?

bilgisayardan derse skype girsem telefonu kameraya cevirebilirmiyim 150 tl diyorlar kameraya
  10. melihsan

Sayısal mı Sözel mi Eşit Ağırlık mı ?

bu sene alan seçicez büyük ihtimal sayısal seçicem ama sayısalım iyi değil sözelimde değil ve sıkıcü geliyor eşit ağırlık gerek yok dilim de iyi değil ama bazen dil mi seçsem kodlama öğrenmek istiyorum üniversite bilgisayar mühendisliği okumak istiyorum sayısal seçmek en mantıklısı galiba sizce ?
  11. melihsan

fps gösteren uygulamanın adı nedir

fps cpu gpu sıcaklığını kullanımını gösteren programın adı nedir acaba
  12. melihsan

kalp krizi geçirtecek video

Geri