Arama sonuçları: *

1. Trieetz

Azerbaijan - Gangsta's Paradise

2. Trieetz

DA Forum Rütbe sistemi nasıl işliyor?

DA Forum Rütbe sistemi nasıl işliyor?
  3. Trieetz

Türkiye'de sokaklardan birine Polat Haşimov ismi verilecek

Elazığ'da sokaklardan birine şehit general Polat Haşimov ismi verilecek. Bu karar fethiye atlı başçılığı ile geçirilmiş toplantıda alınmıştır bu karar. Teşekkürler Türkiye. 🇦🇿🇹🇷 https://konkret.az/turkiyede-kucelerin-birine-general-polad-hesimovun-adi-verilecek/
  4. Trieetz

Soğuk yüzünden sırt ağrısına spor önerisi

Sanırım sırtım soğuktan dolayı ağrıyor. Bir spor öneriniz var mıdır? Hançer saplanıyor sanki bir yere dönünce.
  5. Trieetz

Kuzey Azerbaycan ve Güney Azerbaycan ayrılığı 🥀

Bu şarkı Kuzey Azerbaycan ve Güney Azerbaycanın ayrılık şarkısıdır. 12 Ekim 1813 Gülüstan Anlaşması Güney Azerbaycan İran bölgesi olurken Kuzey Azerbaycan da Rusyaya (Sovyetler Birliğine) bağlı kalıyor. Ayrılıq, ayrılıq - aman ayrılıq, Hər bir dərddən olar, yaman ayrılıq🥀.
  6. Trieetz

Ben robot değilim işlemi neden sürekli geliyor?

Her neredeyse 5-10 dk bir Ben robot değilim işlemi geliyor. Anlamı nedir etkisi nedir bunun? Düzelecek mi gelecekte sürekli 5-10 dk bir geliyor.
  7. Trieetz

Gitar ile kayıt yapıp editleyebileceğim basit program önerisi

Gitar sesini kayıt alıp editeyebileceğim bir program lazım. Bilen arkadaşlar yazsın.
  8. Trieetz

Pratik bilgiler yazın.

Tornavidonun demir kısmına magnit koyarak vidaların tornavidoya yapışmasını sağlayabilirsiniz.
  9. Trieetz

Donanım arşivi forum discord sunucusuna nasıl katılabilirim?

Donanım Arşivinin discord sunucu var ise nasıl katılabilirim bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim
  10. Trieetz

Donanım Arşivi Forumdan bildirim nasıl alırım?

Bİldirim gelsin istiyorum Chrome üzerinden. Bu mümkün müdür? Mümkünse nereden yapabilirim.
  11. Trieetz

Technopat Sosyal ailesinden Donanım Arşivi forum ailesine selamlar.

Donanım Arşivi Forum üyeleri ve yönetim ekibine selamün aleyküm.
  12. Trieetz

Donanım Arşivi Forum için vergi ödüyor mu ?

Sorum çok basit. Donanım Arşivi Forum açtığı için ay da vergi ödüyor mu ?
  13. Trieetz

Mustafa Kemal Atatürk

Bugün izlediğim bir filmi size önereceğim. Ben bir Azerbaycanlı olarak bu filmi izledim ve gerçekten etkilendim. Çok sağlam dürüst samimi bir lider Atatürkü anlatan bu filmi izlemenizi tavsiye ediyorum. Ormanın kralı Aslan gitti meydan çakallara kaldı. (AKP, CHP, MHP.)
  14. Trieetz

Yurt dışında tanınmış Azerbaycanlı sanatçılar

1. Cem Karaca Azerbaycan kökenli Türk sanatçı. Cem Karaca İstanbul da doğan Azerbaycan kökenli Türk sanatçıdır. Baba taraf Azerbaycan kökenlidir. Faaliyet: Türkiye 1945-2004 2. Rauf Faik Rauf Mirzəyev Faik Mirzəyev. Rusya da yaşayan Azerbaycanlı ikiz sanatçı kardeşler. Büyükbabaları...
  15. Trieetz

Konuyu yükseltmek sınırsız mıdır?

Herhangi bir konuyu yükseltmek sınırsız mıdır?
  16. Trieetz

Azerbaycanın milli kahramanı Mübariz İbrahimov

Azerbaycanın milli kahramanı Mübariz İbrahimov. Gece vakti firar ettiği düşünülüp aslında düşman sınırını geçip ermenilere tek başına büyük bir darbe indiren milli kahramanımız Mübariz İbrahimov karşısında baş eğiyorum. Allah bütün şehitlerimize rahmet eylesin. Düşmanlarımız bilmiyor. Biz Bir...
Top Bottom