Arama sonuçları: *

1. UchihaMadara

bu doğrulama sitesinden para ödemeden nasıl geçerim

not: paylaşımda ban yemelik birsey var mi bilmiyorum banlamazsaniz sevinirim konuyu silmeniz yeterli Gelelim konuya bi suredir bi siteden netflix almak için point kasıyodum ve sonunda bitirdim.Urunu aldım ama kod vermek icin dogrulama istiyor nasil gecilir biliyormusunuz veya parayı odedikteb...
  2. UchihaMadara

17 yaşındayım nerede çalışabilirim?

Arkadaşlar seneye 12 olucam kitap yemek vs derken masraf çok oluyor ondan para biriktirmek için işe girmek istiyorum.Nerede çalışabilirim izmirde oturuyorum aklıma hiç fikir gelmiyor..
  3. UchihaMadara

My Hero Academia Sezon 6 mangada nerde

başlıkta gördüğünüz gibi my Hero Academia 6 sezon başlangıcı mangada hangi chapter da bilen varsa yazabilirmi?Veya nereden bulabilirim
  4. UchihaMadara

Enerji için ne kullanabilirim.

Günlük olarak okul temposu beni çok yoruyor 4 ten sonra ölü gibi oluyorum.Pre workout veya herhangi başka takviye olarak ne önerirsiniz beni delirticek çıldırtacak bişey lazım.Ders çalışıcam enerji kalmıyor.
  5. UchihaMadara

0 dan saz öğrenmek ne kadar sürer (evde)

evde internetten saz öğrenmeye çalışmak istiyorum,sizce ne kadar sürede düzgünce öğrenebilirim?günde Max 1 buçuk,2 saat ayırabilirim.Birde YouTube dan önerdiğiniz kanal varmı
  6. UchihaMadara

Yurtiçi kargo varmış birimde yazıyor

Arkadaşlar sitede bu saatten itibaren varmş birimde yazıyor sizce kargo bugün ulaşırmı?
Geri