Arama sonuçları: *

1. nffxdg

NIKE BLAZER MID 77 VINTAGE

arkadaşlar bu ayakkabı ne zaman indirime girer bilen var mıdır tahmini iyi olan.
  2. nffxdg

Watch Dogs 2 Oyundan Atma

merhabalar watch dogs 2 yi açıyorum 5-10 dk oynadıktan sonra bazen 30 dk ya cıkabiliyor oyun donup oyundan atıyor ve görev yöneticisine girip oyunu sonlandıramıyorum mecbur PC yi kapatıyorum sorun nedir diğer oyunlarda sıkıntı yok. Sistem özellikleri altta yazıyor yardımcı olursanız çok mutlu...
  3. nffxdg

WATCH DOGS 2 OYUNDAN ATIYOR

merhabalar watch dogs 2 yi açıyorum 5-10 dk oynadıktan sonra bazen 30 dk ya cıkabiliyor oyun donup oyundan atıyor ve görev yöneticisine girip oyunu sonlandıramıyorum mecbur pc yi kapatıyorum sorun nedir diğer oyunlarda sıkıntı yok. Sistem özellikleri altta yazıyor yardımcı olursanız çok mutlu...
  4. nffxdg

Rainbow Six Siege Güncelleme hatası

Arkadaşlar rainbow six siege de güncelleme yapıyorum yeni indirdim bir tanesinde 6gb diyor diğerinde 24 gb ama ikiside aynı anda aynı miktarda indiriyor normal değil bi tanesi yanlış mı gösteriyor anlamadım :?
  5. nffxdg

HDD NASIL AKTİF EDİLİR ?

Arkadaşlar bilgisayarımda yer kalmadı elimde 500 lük hdd var direk taksam calışırmı yoksa bios tan bi işlem yapmam gerekiyor mu ?
  6. nffxdg

GÖREV YÖNETİCİSİ 32 BİT DİYOR

Merhabalar görev yöneticisinden Steam veya başka bir program kapatmak isterken hep görüyorum mesela Steam Client 32 Bit yazıyor. Bilgisayar 64 Bit ama böyle yazıyor. Arkadaşım da 64 Bit kullanıyor onda 64 Bit yazıyor yardimci olursanız sevinirim.
  7. nffxdg

Disk in 100 de 100 çalışması

arkadaşlar görev yöneticisinden bakıyorum disk %100 kullanılıyor bilgisayarımda hafif takılmalar oluyor sistemim iyi ama takılamalar yaşıyorum sebebi bu olabilir mi ?
  8. nffxdg

Cheat engine kurma sorunu

Arkadaşlar selam cheat engine i kendi sitesinden indirdim son sürüm sonra antivirus programini devre disi biraktım ama windows defender acikti o da açmama izin vermedi eğer ona izin verirsem kurulum yapabilir miyim
  9. nffxdg

İNTERNET PAKETİ ÖNERİSİ

Arkadaşlar merhaba Türk Telekom'un berbat 0.5 MB download 0 upload olan internetinden çıkmayı düşünüyorum bize 16 MB diye söz verdiler ama 9'u bile geçemedik büyük ihtimal cayma bedelini ödeyip çıkmayı düşünüyorum oturduğum yerde TürkNet'in altyapısı yok sanırım 35 Mbps'ye kadar hizmet...
  10. nffxdg

İNTERNET REZALET (Türk Telekom)

arkadaşlar cs yi güncelliyorum saniyede 100 kb indirme yapıyor berbat bir şey birde aldığım Mb 7 nin üstüne çıkmıyor bize 14 Mb garanti alıcaksınız dediler ama hiç 7 nin üstüne çıkamıyoruz tüketici haklarına şikayet etsek bir işe yarar mı en azından ceza almaları için ?
  11. nffxdg

DAVİNCİ RESOLVE AYARLARI

Davinci Resolve da video editlediğimde sonra videoyu renderlediğimde video 60 fps çıkmıyor 60 fps seçmeme rağmen ve kalite düşüyor sebebi nedir? yardım ederseniz sevinirim.
  12. nffxdg

EDİT PROGRAM ÖNERİSİ

Arkadaşlar CSGO oynuyorum kayıt alıyorum bu videoları editlemek için edit programı önerir misiniz ? Ücretli ücretsiz fark etmez.
  13. nffxdg

STEAM AİLE PAYLAŞIMI

Steamdan kuzenimde olan bir oyunu aile paylaşımıyla oynarken kuzenim o esnada başka bir oyunda aktif olabilir mi ? yardım ederseniz sevinirim.
  14. nffxdg

FBAR la ilgili yardımcı olur musunuz ?

borsa grafiklerini kaldırabilecek işlemci gerekiyor ryzen 5 3500x , 5 3600 ve i7 serileri den alabilirim
Top Bottom