Arama sonuçları: *

1. AsafSimsek

Videonun ismi nedir?

Bu videoda alttaki değişen adamın olduğu videoyu nasıl bulurum?
  2. AsafSimsek

Görseldeki kadınlar hangi dizi/filme ait?

Her iki görseldekiler farklı kadınlar. Dizi/filme ait olmayabilirler ama tahminim o yönde.
  3. AsafSimsek

İnternette Ad Soyad paylaşmak tehlikeli mi?

Merhabalar, belki biliyorsunuzdur Discord gibi platformlarda sanal mafya adı altında Mernis uygulamasıyla ad soyaddan tc bulabiliyorlar. Discord gibi bir platformda ad soyadın açık olması güvenli midir?
  4. AsafSimsek

Oyun oynayasım gelmiyor. Ne yapmalıyım?

Yıllardır bir bilgisayar almanın hayalini kuruyordum. Kasım ayında babamı ikna ettim ve bir bilgisayar aldım. İlk aldığım zaman arkadaşımla valorant oynuyorduk ama ben artık oynamayı bıraktım. Biriktirdiğim paralar ile Witcher 3, AC Odyssey gibi oyunlar aldım. (biraz hikayeli oyun oynamış...
  5. AsafSimsek

Free Download Manager Kullanılır mı?

Internet Download Manager ücretli olduğundan ve crackle de uğraşmak istemediğimden internette Free Download Manager diye bir alternatifini buldum. Kullanılır mı sizce?
  6. AsafSimsek

(ÇÖZÜLDÜ) Uygulamaları nasıl tek bir yere toplayabilirim?

Bu simgeleri nasıl tek bir yerde toplayabilirim (ok şeklinde klasör gibi bir şeyin içine) + olarak da bildirimler kısmı yok nasıl getirebilirim?
  7. AsafSimsek

Nasıl böyle avatar yapabilirim?

Bu görseldeki avatarlar hangi siteden yapılıyor? Teşekkürler.
  8. AsafSimsek

OPERA (NORMAL) VS MOZİLLA FİREFOX VS OPERA GX

Hangisi daha iyi ve daha stabil?
  9. AsafSimsek

İÇİM BURUK GEÇER Mİ?

Dostlar sevgilimin hesabından sürekli bildirim geliyordu. Gireyim dedim ve bir çocukla flört ettiğini gördüm. Ayrılalım dedim. O da söz vermiştin vs. dedi. Sonra küfür etti. Ama benim içim burkulmadı değil. Koydu açıkcası. Bu geçicidir değil mi? :( Buraya anlatıp içimi dökeyim dedim.
  10. AsafSimsek

NEWSCHOOL BANEVA VS MOTİVE

En başarılı bulduğum newschoollardan. Anak banevanın tarzını daha çok seviyorum. Sizce hangisi?
  11. AsafSimsek

TELEFON + BİLGİSAYAR MI SADECE BİLGİSAYAR MI?

20.000 Tl bütçem var ne almalıyım? Yayın + Oyun Amaçlı sadece pc mi toplamalıyım yoksa 13k gibi bir fiyata pc mi toplamalıyım?
  12. AsafSimsek

WİNDOWS GÖREV ÇUBUĞU

Arkadaşlar böyle nasıl yapabilirim? Bir videodan alıntı.
  13. AsafSimsek

TÜRKÇE RAP MÜZİK ÖNERİSİ

Önerdiğiniz - sevdiğiniz şarkıları yazabilir misiniz? Aynı şarkıları dinlemekten sıkıldım.
  14. AsafSimsek

Hayalinizdeki oda nedir

Hayalinizdeki oyuncu odası nedir?
Top Bottom