Arama sonuçları: *

1. sefagkts

Pcye google chrome kuramıyorum

arkadaşlar merhaba konu doğru yerde mi emin değilim ama bugün google'a bir şey oldu ve kendi kendine microsoft güvenlik eklentisi kurdu ayarları değişmeme izin vermedi bende silip yeniden yüklemek istedim şimdi de yükleyemiyorum şöyle bir hata veriyor şuan google pcde kurulu değil görev...
  2. sefagkts

Üniversite içine cafe açmak

Arkadaşlar selamlar abim ve arkadaşı bi üni içersine cafe açacak iç mimar vs. biraz maliyetli geldiği için kendimiz yapmak istiyoruz fakat 3d çizim bilgimiz yok örnek tasarım bulabileceğim veya böyle bir konsept tasarım yapacak yapak zeka vs. var mı acaba?
  3. sefagkts

B ehliyeti ile şoförlük

Arkadaşlar b ehtliyetim var önerebileceğiniz veya yaptığınız iş varmıdır normal fabrikadır depodur çalışmak istemiyorum şöforlük denemek istiyorum kargo taşımalar kafama yatıyor ama src istiyor onu da şuan alamam varmıdır src gerektirmeyen bildiğiniz iş türü
  4. sefagkts

KOSGEB genç girişimci hibe ve kredi

Arkadaşlar ay başında market devraldım devralmadan önce kosgebe kayıt oldum girişimci eğitimlerini izleyip belgesini vs. aldım şahıs şirketi açtık vergi levhası vs. var ben bu 50k tl hibe için nereye başvuru yapacağım internetten bakıyorum videolarda alakasız şeyler anlatıyorlar faizsiz kredi...
  5. sefagkts

Whatsapp telefondan silinmiş pdf

Arkadaşlar bu yılın başına ait bir pdf var mesajlarda mevcut ama telefondan silmişim sohbette indirme işareti ile duruyo indirmeye basınca başarısız oldu diyip indirmiyor silinen dosyayı geri bulma şansım varmı veya sohbetteki mesajı nasıl indirebilirim? Dosyayı ne zaman sildiğimi hatırlamıyorum
  6. sefagkts

Sakarya güvenilir bungalov

Daha önce gidip kalmış güvenilir yer bilen varmı? İnternette çok fazla yer var dolandırıcı çok var diyorlar yorumlarda
  7. sefagkts

Gece arabaya vurup kaçmışlar

Başlıkta belirttiğim gibi gece arabaya vurup kaçmışlar aracın geçtiği sokakta kamera var fakat hızlı olduğu için plaka okunmuyor kamera kötü çekiyor gece olduğu içinde hiç belli olmuyor acaba bu işlerden anlayıp videoyu atsam netleştirecek plakayı okunur hale getirebilecek biri varmı?
  8. sefagkts

Vodafone Hat Taşıma İşlemi

Arkadaşlar Turkcell sözleşmem bittiği için ve fazla fiyat verdikleri için Vodafona geçicem. İnternetten başvuru yapmak istediğim zaman şuan Turkcell'de olmama rağmen Vodafone'da aktif abonelik gözüküyor yakında merkez bayi yok gitmeden düzeltme şansım varmı yaşayan varmı? Telefondan aradığım...
  9. sefagkts

DroidCam USB Bağlanmama Hatası

Arkadaşlar telefonu webcam olarak kullanmak istiyorum droidcam indirdim kablo üzerinden yapmak istiyorum fakat no devices detected hatası alıyorum çözümünü bilen varmıdır internette bulamadım?
  10. sefagkts

Yayın Açacağım Neler Yapabilirim Nerde Açmalıyım

Selam arkadaşlar başlıktan da anlayacağınız üzere yayın açmak istiyorum. Sistemim ve internetim uygun. Şuan twitch de açıyorum ama izleyici pek yok 1-3 kişi anca gelip gidiyor. Farklı platform olarak Dlive'a baktım orda da her katagoride belirli 10 15 yayıncı izleniyor geriye kalan izlenemiyor...
  11. sefagkts

Twitch yayını için OBS sorunu

Öncelikle konuyu doğru yere açtığımdan emin değilim. Arkadaşlar Twitch'de yayın açmaya başladım SSD aldım diye format attım attıktan sonra OBS'de ayarlar 720P için fakat ayarlı Twitch'de yayında 1080P 60 FPS açıyor nasıl düzeltebilirim? İnternette çözüm bulamadım ayarlarını sıfırladım tekrar...
  12. sefagkts

Twitch ayarlarında obs sorunu

Konuyu yanlış yere açıyor olabilirim. her şey 720p 30fps ayarlı fakat yayın 1080p60fps açılıyor pc formatladım ondan sonra böyle oldu internette bulamadım yardımıcı olacak birşeyler. Ayarları sıfırladım hala aynı bilgisi olan?
Geri