Arama sonuçları: *

1. phestopick

sabah sabah 30k borçla uyandım

kyk acıklandı ve borçlandım 28.875 TL BORCUM VAR ARTIK Aldığım kyk kredisi ile ablamın kyk borcunu ödeyeceğim sanırım ben ne yiyeceğim teşekkürler devletim
  2. phestopick

ENİS KİRAZOĞLU ' NUN MÜKKEMMEL ELEŞTİRİ VİDEOSU

günümüzün sorunlarını öyle bir ele almış ki ağzına sağlık. videoyu paylaşıp daha fazla duyulmasını sağlamak lazım işler daha da kötüye gidebilir :(
  3. phestopick

papara hakkında bilgi alabilirmiyim

ram ve ssd alışverişi yapacagım ve papara kartta n11 den alışverişinde yuzde 5 anında iade ediyor ama aylık 50 tl demiş n11.com harcamalarından her ay toplam 50 TL kazanabilirsin. Her harcamanın %5'i anında hesabına nakit olarak geçer. Bu program Ekim 2020 sonuna kadar devam edecek. ben ram ve...
  4. phestopick

eski bilgisayarıma ne yapmalıyım

bu sene iyi bir bilgisayar toplamaya başladım ve toplamama az kaldı suan da kullandıgım bılgısayara ne yapmalıyım çöpe mi atacağım satsam kaç para eder ? intel pentıum E2200 2.20ghz atı radeon hd 3400 ekran kartı 2 gb ddr2 ram 360gb hdd gibi oldukça kötü bir sistem çalışması bile mucıze ne...
  5. phestopick

twitch te yayın hesabının ban yemesi

moderatörü oldugum kanal yayındayken süresiz ban yedi ve ne oldugunu anlayamadık acaba sub ve bagıslar ile biriken hesaptaki para yanıyor mu bilgisi olan varmı
  6. phestopick

saat 23.10 da kargo gelmesi

dün gece hepsiburadadan anakart siparişi vermiştim. hepsijet kargo ıle yarın gelecek diye gösteriyordu. akşam 22.50 de bi numara aradı ve hepsıjet kargo oldugunu söyledi. eğer müsaitsen kargonu getireyim dedi. çok şaşırdım acaba hep mi böyle yapıyorlar yoksa bana mı denk geldi ? buradan da...
  7. phestopick

Nasıl İngilizce Öğrenebilirim ?

bu sene bılgısayar muhendıslıgı kazandım ve ıyı bır ıng ye sahıp olmam gerekıyor bir yerlerden başlamak lazım ingilizce seviyem B1 civarlarında ingilizcemi nasıl geliştirebilirim
  8. phestopick

nasılsınız forumcular

bir hal hatır sormak istedim nasılsınız , dertleşelim istedim dertli olanlar anlatmak isterse dinleyebilirim
  9. phestopick

papara hakkında bilgilendirme

papara hakkında bılgısı olan benı aydınlatabilir mi bildiğiniz herşeyi bende bilmek isterim
Top Bottom