Arama sonuçları: *

1. daymoon07

[KONU DIŞI]Arkadaş kaybettim sanırım...

Öncelikle merhaba arkadaşlar gününüz güzel geçme dileğiyle, 2 Hafta önce arkadaşımla konuşurken PC toplayacıgımı bildirdim ama maddi yönden sıkıntı çektiğimi ve tavsiye söylemesini istedim. Bana bi kaç seçenek sundu sonra işlemci hakkında benim 2 işlemcim var dedi bi bakıyım nasıl bişiymiş haber...
  2. daymoon07

Yurtiçi kargo nasıl ?

Merhaba arkadaşlar öncelikle günaydın herkese güzel gün geçirin inş, İstanbuldan Antalyaya yurtiçin kaç günde getirir kargoyu bileniniz var mı ?
  3. daymoon07

Dead By Daylight Oynayan var mı?

Merhaba Arkadaşlar Dbd oynuyorum çok seviyorum ama tek başıma olunca o kadar çok sarmıyor var mıdır bileniniz oynayanınız akalım ?
  4. daymoon07

İnternetim iyi mi? ? SpeedTest Açıklamada...

Merhaba arkadaşlar, 2 gün önce internet aldım dün bağladılar internet öğle 2 gibi o saatten bu yana 85 gb indirme yapmışım net olarak söylüyorum. SpeedTestim: https://www.speedtest.net/result/9998276633.png
  5. daymoon07

Az Önce Yaşadığım Çok Tuhaf Olay...

Merhaba, az önce yaşadığım bi olayı anlatıyorum bilmiyorum ama bana çok tuhaf geldi Antalyada dükkanın önüne çıktım sigara içiyim diye oturdum banka sonra 2 yabancı rus sanırım bi adam ve kızı yani... Markete girdi soğuk su aldı çıktı sonra adam soğuk suyu ağzına doldurdu kızı arkasına döndü...
Top Bottom