Arama sonuçları: *

1. StrangerIX

Filmograf : "Recep Baltaş Tarafından Kandırıldım!"

Kısaca yaşananlar (AI yazısı, üşendim izlemeye biraz :kekw: ) "Filmograf" olarak bilinen Ali Yaşar ve "Techolay" kanalından Recep Baltaş arasındaki drama, temel olarak ortak yürüttükleri "Kısa Devre" programı için yapılan bir sponsorluk anlaşmasının gelir paylaşımından kaynaklanmaktadır...
  2. StrangerIX

🔴ShiftDeleteNet Kurucusu Hakkı Alkan'ın Çalışanıyla Yaşadığı Münakaşa🔴

Hakkı Alkan, tartıştığı çalışanına dekoratif çiçeği fırlattığı kamera kaydı: Sonrasında özür yayınlamış: Münakaşa yaşadığı çalışanı Samet Jankovic'in paylaşımları: Yanında çalışıp bir tane mutlu ayrılan insan görmedim. Bu niye böyle?
  3. StrangerIX

Televizyonda yetişkin (+18) kanallarını nasıl kaldırırım?

Samsung TV. Direkt uyduya bağlı, arada alıcı vs. yok. Bu kanalları Trt Euro maçları için güncellemeye çalışırken birkaçı eklenmiş. Silmeye çalışıyorum ama her günlük TKGS güncellemesinde geri eklenmiş oluyor. Bir tanesi de tam belgesel kanalları arasında. Bunları ekle-çıkar yapma alanı vs...
  4. StrangerIX

Gıda Dedektifi Hakkında (Ürün incelemeleri)

Baya bir süredir Gıda Dedektifi ve yan hesaplarının yaptığı paylaşımları takip ediyorum. Paket ürünlerin ne kadar kalitesiz, şaibeli ve sahte olabileceği hakkında güzel bilgiler paylaşmakta. Benim takıldığım konu daha başka. Neden bu tarz hesaplar firmaların ürünlerini inceleyip kötü/sağlıksız...
Geri