Arama sonuçları: *

1. B

Steam api key alamıyorum

Arkadaşlar api key almak istiyorum onaylıyorum kayıt ola basıyorum steam guard mobil onay gerekli diyor onaylıyorum ve hiçbir şey olmuyor api keyimi alamıyorum siteye f5 atarsam gene steam guard mobil onay istiyor gene basınca nasıl çözebilirim
  2. B

İnca şans çarkı güvenilir midir gönderiyorlar mı (650 tllik klavye)

evet arkadaşlar şuan çok heycanlandım öylesine çarkı çevireyim dedim INCA IKG-451 çıktı gönderirler mi kargo parası alırlar mı? ona göre uğraşcağım
  3. B

Oyunçeviri.net güvenli midir?

soru başlıkta yama yapacagımda güvenilir site midir?
  4. B

Valorant 1.yıldönümü etkinlikleri belli oldu!

https://playvalorant.com/tr-tr/news/announcements/valorant-1-yil-etkinlikleri/ bu linkte ne yapacakları detaylı yazıyor siz ne düşünüyorsunuz?
  5. B

DA SİSTEM 5 fiyatı galiba belli oldu

Galiba da sistem 5 in fiyatı 10bin tl civarı olucak Abdullah abinin son storysinde 10k ya 1660süper lı sistem toplayan arkadaşlarım size de kolay gelsin biz daha ölmedik diyor bence 10k civarı 2060 olucak 1621607997 sizce nasıl olur?
  6. B

Sınavlar hakkında merak edilenler

evet arkadaşlar sınavlar iptal edildi ancak çoğu kişinin aklında bir kaç soru tam yanıtlı değil bize hocamız şöyle bir link attı belki sizin de işinize yarar https://www.ogretmenler.net/egitim-ve-ogretim/meb-liselerdeki-sinav-duzenlemesine-iliskin-merak-edilenleri-yanitladi-h29222.html
  7. B

DA Sistem 5 bence hafta sonu çıkacak

abdullah abi story atmış ve storyde HFT SN yazıyor ben bunu hafta sonu olarak algıladım bence hafta sonu çıkabilir alarmları kurun :D (YTD)
  8. B

Soundpad fps düşürür mü?

Soundpad almayı düşünüyorum rx570 r3 1200 af 8gb ramim var cs valorantta felan fps düşüklüğü yaşar mıyım
  9. B

Amd de oyunlar nasıl daha canlı yapılır

nvdidia da bir sürü özellikle oyundaki renkler felan daha canlı yapılabiliyor aynısı amd de var mı? rx570 kullanıyorum amd de bulduğuma göre direkt monitörü etkiliyor yani ben renk ayarını arttırdığımda her zaman öyle kullanıyorum ve ilk başlarda gözüm alışamamıştı bunun sadece oyunda olanı var...
  10. B

Valorant dc de konuşmadayken fps düşmüyor ama oyun hiç akıcı değil

r3 1200 af rx570 ve 8gbram im var 150-200 fps alıyorum discordda konusmadaykende hani 130 lara felan düşüyor ama discord kapalıyken oyun çok akıcı güzelken discordda konuşmadayken hiç akıcı gelmiyor donuyor gibi sanki 40 fps felanmış gibi oluyor oyun neden olabilir acaba monitörüm 75hz
  11. B

Steam paramı yuttu galiba

steamda 2 tane kapsülü pazara koydum steamın buglu oldugu zamanlardı galiba pazar geçmişinde listeleme oluşturuldu diyordu kapsül gitti ama para gelmedi
  12. B

CSGO da sticker kapsülleri fiyatları 2 tllere düştü?

stickerler 2 tllere düşmüş durumda alsak artar mı acaba 1617808428 sticker demişim özür dilerim kapsül
  13. B

Discorddan biriyle konuşurken oyun akıcı gelmiyor

sistemimde r3 1200 AF rx570 var valorant oynarken fpsin 150 nin altıgına düştüğünü nadir görüyorum solo girerken arkada discord açık değilken oynu gayet akıcı oynanabilir geliyor discordu açtığımda fps gene 150 civarlarında ama oyun akıcı gelmiyor sanki ne bileyim fps düşükmüş gibi geliyor ama...
  14. B

Virüs mü kaptım acaba nolur bakın

steamda pnrtscr.com sonunda da id yazan bir link vardı tıkladım ve jumpscare çıktı zar zor kapadım cs den çıktıgımda java felan bir şeyler diyordu ok cancel vardı cancele basınca bidaha sesler çıktı ben de mecbur ok a bastım acaba neye ok dedim virüs mü girdi nasıl silebilirim girdiyse
  15. B

Bilmediğim bir linke tıkladım sıkıntı çıkar mı lütfen söyleyin

bi trade linkine tıkladım ancak steam yerine staem yazıyordu linkte bende tıkladım sayfaya girince 404 error gibi bir şey çıktı herhangi bir sorun çıkma şansı var mı hemen tedbir almak istiyorum sıkıntılıysa
  16. B

The forest dosyamı atamıyorum

1609769849 bu hatayı alıyorum save dosyamı atamıyorum neden acaba 1609769872 veya başka şekilde aktarabilir miyim save dosyamı=?
Geri