Arama sonuçları: *

1. B

NASA Türkiye'nin 2023 Planını Çözdü (!)

Evet. NASA Marsa uzay aracı gönderdi. Mars'taki Jezero Kraterini Türkiye Burdur'daki Salda gölüne benzetti. Buradan da Türkiye'nin uzaylılarla iletişim içinde olabileceğini anlıyoruz. Acaba RTE'nin 2023 planı uzaylılara Türk Vatandaşlığı vermek mi? Sizce olabilir mi?
  2. B

Search Console dizine eklemiyor (keşfedildi - şu anda dizine eklenmiş değil)

Merhaba. Bu konularda yeniyim. Yaklaşım 1.5 ay önce blogger üzerinden bir blog açtım. Yazdığım bazı yazılar indexlenip dizine eklenirken bazıları eklenmiyor ve "keşfedildi - şu anda dizine eklenmiş değil" bölümüne atıyor. "URL denetimi" yaptığımda "URL Google'da yok" hatası alıyorum fakat "canlı...
  3. B

Web Site Adsense Şartları Nedir?

Merhaba. Adsense için kaç hit almalıyım? Şartlar nelerdir.. @Flushixy Blogger. 1609224908 @!Yardım Lazım! ne oldu :=)
  4. B

Affiliate Marketing yapmış olan var mı?

Merhaba. Affiliate Marketing yapmış olan var mı? Birkaç soru sormak istiyorum.
  5. B

Neden Ülkemizde Donanım'a Dair Bir Şeyler Üretilmiyor?

Arkadaşlar ülkemizde çeşitli firmalar bulunmakta. Bazıları genele bilgisayar parçaları ve ekipmanları satarken bazıları iş yerleri vb. yerlere tedarik ediyor. Ama satılan/kullanılan neredeyse hiç bir ürün bize ait değil. Örneğin Vatan Bilgisayar insanları Rampage, Frisby ile kazıklamak yerine...
  6. B

Donanımlarla İlgili Yazı Fikri

Merhaba. Donanımlarla ilgili merak ettiğiniz veya olmasını istediğiniz bir yazı var mı?
  7. B

Forum Sizde de Yavaş Mı?

Son günler özellikle gece vakti foruma ve konulra çok yavaş giriyorum sizde de oluyor mu?
  8. B

Blogger Görüntülenme Arttırma ve SEO Ayarları

Soru yukarıdaki gibi. İşin içinde olan arkadaşım varsa yardımcı olabilir mi. Zira görüntülenmeler çok az. Donanım konusunda yazıyorum ve sadece spran kişilere atıyorum. Ayrıca SEO ayarları nasıl olmalı. Meta etiketi robos.txt dosyası vs. oluşturdum; google analystic ve search console'a kayır...
  9. B

İstediğiniz Bir Rehber veya Yazı Var Mı?

Merhaba. Kafama esiince rehber çıkarıyorum. İstediğiniz bir Rehber veya yazı konusu var mı? Elektroik ve Donanım konusunda olsun lütfen.
  10. B

Rehberlerim Nasıl? İstediğiniz Rehber Var Mı?

Merhaba; Bu soruyu eskiden de sordum ve gelen öneriler üzerine PSU lar hakkında detaylı bir rehber hazırladım: https://donanimarsivi.com/forum/konu/adan-zye-guec-kaynaklari-psular.188160/ Sizce çok mu ayrıntılı yoksa böyle devam etsin mi? Nasıl bir formatta hazırlayayım? İstediğiniz bir rehber...
  11. B

Techhnopat'ın Yaptığı Saygısızlık!

Bilen bilir normalde böyle konular açmam ama yaptıkları emek düşmanlığı pes dedirtti. Aşağıda linki attığım yazıya saatlerimi verdim. https://donanimarsivi.com/forum/konu/adan-zye-guec-kaynaklari-psular.188160/ İlk başta DA Foruma yazdım ve geniş bir kitleye ulaşması; bir kaynak olarak...
  12. B

KEŞKE OLSA/YAPILSA DEDİĞİNİZ ŞEYLER

Merhaba arkadaşlar hayatınızda bazen keşke şu olsaydı da kolayca bu işi yapsaydım dediğiniz anlar olabiliyor. Aklınızda bu tip şeyler var mı? ( Çok ütopik olmadığı sürece hayal de olabilir) - projeye dönüşebilri(devlet işlerini değil) Örneğin: Duş alırken suyun sıcaklığını tam ayarlayamıyorum...
  13. B

Ekonomi, Üretim ve Dolar

Merhabalar. Forumda sürekli dolar hakkında bu kadar fazla konu açılıp abuk subuk düşüncelerin olması yeter dedirtti. Bende bu onu hakkında bildiklerimi yazıya dökmeye karar verdim. Türkiye'deki Darbe ve Krizler Darbe girişimleri ve ayaklanmalar 27 Mayıs 1960 Darbesi 22 Şubat 1962. Ana madde: 22...
  14. B

Proje Yapma ve Yatırımcı Bulma

Merhaba arkadaşlar aramızda ciddi projelerde görev almış, melek yatırımcılık ve patent sonrası satış hakkında tecrübeli kişiler varsa tecrübelerini, ,proje sürecini,nasıl yaptıkları ve önerilerini yazabilirler mi ? Hanı deriz ya şu projeyi bir yapsam milyoner olurum diye? Nasıl...
Top Bottom