Arama sonuçları: *

1. mustafak0

STEAMDE 1.12TL BAKİYE LAZIM PAPARADA 3.56TL VAR

Tom Clancy's Rainbow Six Siege - Deluxe Edition almak için 1,12TL bakiyem eksik. Papara hesabımda 3.56TL var steamde bu bakiye tutarında item kart vs. gönderen olursa paparadaki miktarı onun hesabına atabilirim. Eskiden 3TL'lik steam cüzdan bakiyeleri vardı artık yok sanırım.
  2. mustafak0

R5-3600 GIGABYTE GTX 1660 SUPER OC... KAÇA SATARIM

DA-SİSTEM3 ilk çıktığında almıştım 05/09/2020 (5400TL).Şuan satmayı düşünüyorum satabilirim. Piyasa fiyatı ne kadardır ? kutuları faturası vs duruyor. DA-SISTEM3/GIGABYTE GTX 1660 SUPER OC 6GB/AMD Ryzen 5 3600/16GB DDR4/500GB NVMe SSD/Geforce Espor PC 2 X GSKILL 8GB Ripjaws V Siyah 3200MHz...
  3. mustafak0

GREENCARD BAŞVURU SAYFASINI İNDİRME

Greencard'a başvurdum bitti ve sayfayı kaydetmem gerekiyor print tuşuna basınca yazıcı istiyor ben pdf olarak kaydetmek istiyorum nasıl kaydedebilirim. İnternet explorer
  4. mustafak0

YURT DIŞINDA İŞ YERİ

Meslek lisesi mezunuyum ve iş yeri açma belgem var. Şuan üniversiteye hazırlanıyorum fakat aklımda,işimi tam anlamıyla öğrenip yurt dışında (almanya olur amerika olur) iş yeri açmak. Sormak istediğim ben burada bu belgeyle iş yeri açabiliyorum fakat yurt dışında bu iş nasıl oluyor elimdeki...
  5. mustafak0

DÖKÜM IZGARA TAVA .

Evdeki tava kayboldu. Döküm ızgara bir tava ariyorum çok pahali olmasin önerilerinizi bekliyorum 1601996393 https://www.hepsiburada.com/lava-izgara-tava-26-x-32-cm-metal-kulplu-p-MTLVECOGT2632T3?magaza=Hepsiburada aklımda bu var
  6. mustafak0

Teşekkürler Altyapım

Sistem evime geldi nasıl bir heyecanla açtım kutuları ekran kartını montajladım açtım güncelleştirmeleri yaptım dedim şimdi ne oyunların oynarım bunda full+full off steami indirdim ve ondan sonra esenlerde yaşadığım ve altyapımın olmadığını hatırladım. 800KB/s'den Selamlar. Bu arada steam...
  7. mustafak0

Eskiden açtığım konuyu nasıl bulabilirim

soru başlıkta
  8. mustafak0

STEAM Şaka Yapıyor Galiba

Bu adamlar deli vallahi billahi deli steame giriş yapmaya çalışıyorum steam guard soruyor tamam burda sıkıntı yok telefonu alıyorum steam'e giriyorum steam guard yerine geliyorum kod gözükmüyor. Bildiğin kod gözükmüyor neyse kodu kaldırıyım tekrardan aktifleştiririm dedim,topluluk pazarına...
  9. mustafak0

DA-SISTEM3 SATIŞ .

Sizce kaç adet satılmıştır 2 günde
Top Bottom