Arama sonuçları: *

1. Emir Aydın

Bir Miktar Moderatör müyüm?

Selamlar :) Evet saçma bir başlık ve konu içeriği ile karşınızdayım. Normalde bu tarz bir konu açmam ancak kırk yılda bir açmış olayım. Ekran görüntüsünde görüldüğü üzere üyeler listesinde kendi ismim üzerine geldiğimde "Moderatör Araçları" kısmına ulaşabiliyorum. Ancak bunun dışında herhangi...
  2. Emir Aydın

Gördüğünüz Tüm Clickbait'leri Unutun

Evet başlıktaki gibi gördüğünüz tüm clickbaitleri unutun, aklınızdan çıkarın. Çünkü aşağıdaki videoya yer kalmalı. (Dislike atmayı unutmayalım :))
  3. Emir Aydın

Papara Black Kart İle Kontörlü Hatta TL Yüklenebiliyor mu?

Kontör yüklemem lazım ancak boşuna ATM'ye yürümek istemiyorum, Papara Card'a para atıp ondan hattıma TL yükleyeceğim. Ancak ön ödemeli kartlarla bu yapılabiliyor mu sormak istedim. 1603280159 @Emirhandkee belki sen bilirsin bunu.
  4. Emir Aydın

Canlı Derste Among Us Oynamak?

Daha önce bu tarz bir şey yapan var mı :D Hocanın elektriği kesildi, bir arkadaş ekran paylaştı. Among Us oynuyoruz. Kahverengi olan benim 😄
  5. Emir Aydın

Alıcı Merkez Torbayı Açtı Tam Olarak Ne Demek?

Selamlar :) Soru başlıktaki gibi, nedir bu olay ? Aslında tam olarak merak ettiğim şey şu, kargo "Alıcı merkez torbayı açtı" mesajı geldikten kaç gün sonra kişiye ulaşır ?
  6. Emir Aydın

Yeni Sistem Geliyor !?!?!?!?

Sanırım artık hepimiz yeni sistemin geleceğinden eminiz. Ama ben şu sağdaki hikayeyi çözemedim, sizce ne yazıyor ?
  7. Emir Aydın

Amazon.com.tr Üzerinden Alınan Ürünler İçin Vergi Ödemek Gerekiyor mu?

Selamlar :) Bir süredir aklıma takılan bir soruydu bu. Bileşenler diğer yerlere göre oldukça ucuza satılıyor. Peki buradan alınan parçalar için ekstra bir ücret ödememiz gerekiyor mu ? Mesela şu linkteki R5 3600 işlemciye bakalım. Kendisi 1307 TL, ben bunu satın aldıktan sonra benden herhangi...
  8. Emir Aydın

Hadi Gelin 2008 Civarlarında Dolaşalım

E250 model telefonu unutulmaz kılan şu müzik... Winamp'da listenin en başında da bu bulunurdu genelde :) MSN (emesen) de hala kalbimizde tabi ki. Ayça_22'yi de unutmuyoruz :) Winamp'ı unuttum sanmayın :) Bunu hatırlamayan yoktur herhalde :) (Dev Teker) Gerisini size bırakıyorum...
  9. Emir Aydın

Müzik Kulağı Olmadan Beat Yapılabilir mi?

Selamlar :) Soru başlıkta görüldüğü üzere oldukça basit ve öz. Müzik kulağım olmadığını düşünüyorum ancak müzik dinlemeyi çok severim. Dinlediğim remix veya trap müziklerde bazı yerlere koymak istediğimiz efektler olduğunu fark ettim. Sonra dedim ki, neden kendi kendime bir beat oluşturmayayım...
  10. Emir Aydın

Yardım Sizce League of Legends Hesabımı Kaç TL'ye Satmalıyım

Selamlar :) Sezon 5'den beri oynadığım bu oyun artık sıkmaya başladı. Sağolsun tüm maçlar "coin flip" olarak geçiyor, yani takım iyi gelirse kazanırsın ama kötü gelirse kaybedersin. Ben de hesabımı satmaya karar verdim. Bir arkadaşım talip ancak ikimiz da hesabın değerini bilmiyoruz. Bu konular...
Geri