Arama sonuçları: *

1. Dolar Bey

Manisa'da okuyacağım, hayat nasıl ?

İzmir'de yaşıyorum puanım Ege'ye de tutsa İzmir'e yakın olduğundan Manisa'ya gitmek istiyorum. Açıkçası ailemden biraz da olsa uzaklaşmak istiyorum en azından farklı ortamlara girerim insanlar tanımış olurum. Sadede geleyim İzmir'de gezecek yer çok gece hayatı olsun sahili olsun mükemmel şehir...
  2. Dolar Bey

Okul müdür yardımcısının tek başına karar verme yetkisi var mı ?

Dün okulda müdür yardımcısıyla koridorda baya bağıra bağıra tartıştık en sonunda bana cevap vermeden gitti. Sadede geleyim gerçekten haklı olduğum konuda tartıştık ve dünden beri ters ters bakıyor. Bende bu bakışların altında kalamıyorum bir yerde patlayacağım. Hocalara saygısız değilim...
  3. Dolar Bey

Kedi kanlı tuvalet yapıyor (acil)

Bengal kedisi var tekirden pek bi farkı yok. Dün kanlı yapıyordu bugün sadece kan yapıyor. Kumu temiz , bahçede dolaşıyor bi köşede deniyor yarım saattir 30 yer değiştirdi her seferinde ya yapamıyor ya da kan geliyor 2-3 damla. Yarın pazar bazı veterinerler kapalı bu saattede gidemem. Ne yapmam...
  4. Dolar Bey

Lisede böyle konular niye var ve niye görüyoruz

Dün yemekhanede arkadaşla oturuyoruz birisi geldi yanımıza oturdu biraz muhabbet ettik ve arkadaş İsveçliymiş ve derslerinde çok zorlandığını söyledi. Sebebini sorduğumda bana orda 11-12. sınıfta görülen konular (Asal sayılar ve çarpanlara ayırma konusu gibi bir çok konu) olduğunu söyledi. Ben...
  5. Dolar Bey

Hızlı Ve öfkeli 10 izlemek için önceki filmleri izlemek gerekiyor mu ?

19 Mayıs'ta sinemasına gideceğim önceki filmlerini çok izlemedim ama genel olarak konusunu ve tüm olayı biliyorum. Marvel gibi önceki filmleri izlemeyip gitsem anlar mıyım filmi ?
  6. Dolar Bey

Her gece istemsiz çok derin uyuyorum çözümü var mıdır ?

Günde 2 saat kadar spor yapıyorum gün içindeki tek spor faaliyetim bu. Ağır spor değil, bisiklet sürüyorum. Bu durum küçüklüğümden beri var, daha önce hiç uyku düzenim ciddi manada bozulmadı genelde 11.30 gibi yatar 8 gibi kalkarım. Bugün okulda 2. ders uyudum (Gece normal uyudum) bir uyandım 6...
  7. Dolar Bey

Bu şarj girişi nedir ?

Eski bir hoverboard var bunu tekrar kullanıcam, fotoğraftaki şarj girişinin adı nedir ?
  8. Dolar Bey

Dil bölümü mantıklı mı ?

Özel okulda 11. Sınıfa gidiyorum 10. sınıftayken istedik açılmadı bu sefer 12. sınıfta açılacak oda kesin yeterli kişi var. Asıl sorum şudur, dil daha kolay bölüm olduğundan herkes tembel öğrenci diye karşılar ama ben öyle birisi değilim. Sınıfta 12 kişi olacak 7'si dil öğrenmek isteyen kalan...
  9. Dolar Bey

Sizce Bilinen Evren'in dışında ne var ?

Biliyorsunuzdur insanlığın gözlemleyebildiği evren'in boyutu 93 milyar ışık yılı kadar (Yani ışık hızında 93 milyar yıl boyunca seyahat etmek anlamına geliyor.) Sonsuz olması beni korkutuyor gerçekten öyle fiziksel bir korku değil yanlış anlamayın bu aşırı büyüklük beni garip hissettiriyor...
  10. Dolar Bey

Ananem inadına oruç tutuyor (Hasta)

Ananem değil ananemin kardeşi oluyor aslında. Zaten aklı başında biri değil biraz deli birisi. Kendisinjn böbrek hastalığı var 4-5 tane ilacı var onlar olmasa rahatsızlığı oluyor 2-3 gün düzensiz alsa doktora gidiyor. Demin okuldan eve geldim baktım oruç tutuyor dedim tutma ilacını iç zaten sana...
  11. Dolar Bey

Raft oyununda teknem adaya takıldı

Raft oynarken adaya çarptım iyi güzeldi ama adaya takılı kaldı daha yeniyim ne yapmam gerek ?
  12. Dolar Bey

Kavgada hangisi suçlu olur yasal olarak ?

Durduk yere Ali Mehmet'e sürekli küfür ediyor, kışkırtıcı sözler vs. Sonrasında Ali Mehmet'i ittirerek düşürüyor ve Mehmet kalkıp Ali'nin yüzüne vuruyor yere düşmüyor ve direk Mehmet'e Yumruk atıyor, Mehmet düşüyor ve kafasının sağ kısmını kesiyor 5 mm civarı derinlikte yarık oluyor. Kan akarken...
  13. Dolar Bey

Acıdan zevk almak normal midir ? (Mazoşist değilim)

Boks yapanlar belki beni daha iyi anlayacaktır herkeste varmı bilmiyorum. 1.5 yıldan fazladır boks yapıyorum ve o torbaya vururken 1-2 dakika sonra kaslarıma acımaya başlayınca daha çok vuruyorum, o şekilde geliştiğimi hissediyorum. Salonu bıraktım evde devam ediyorum. Gölge boksu yapıyorum...
  14. Dolar Bey

Steam random key alıcam bildiğiniz site var mı ?

Steam random key almak istiyorum hangisine güvenirim bilmiyorum, deneyiminiz olan site varsa ismini alayım.
  15. Dolar Bey

Sadece kimlik numarasıyla ne yapılabilir ?

Biliyorsunuz bu ülkede herkesin kişisel bilgileri ortada. Çok uğraşmadan belli sitelere, panellere girerek milyonlarca kişiden iatediğiniz kişinin kimlik numarasını öğrenebilirsiniz. Karşımızdaki kişinin sadece ad aoyad ve tc numarasını bilerek ne yapabiliriz ? Tehdit unsurları dışında ?
  16. Dolar Bey

Spotify hediyelik kart nereden alınıyor

Pazar günü kardeşimin doğum günü ve ders çalışırken müzik dinlemeyi çok seviyor spotify hediyelik kart almak istiyorum veya oluyorsa 1 yıllık premium bireysel üyelik almak istiyorum. Nasıl veya hangisini yapacağım ? Hediyelik kart nerelerde satılıyor ?
  17. Dolar Bey

Telefon şifresini unuttum ne yapacağım telefonum açık hala

Telefon açık kullanabiliyorum fakat her zaman parmak izi kullandığım için artık şifreyi unuttum. Telefon açıkken şifreyi nasıl nerden öğrenebilirim ?
  18. Dolar Bey

Bu haber doğru mudur ?

Öncelikle selam kahramanmaraş depremini yaşayanlar için gerçekten çok üzüldüm bende bir arkadaşıma ulaşamıyorum hala Forumdan yaşayan varsa çok geçmiş olsun umarım iyisinizdir. Sınıf grubumuza Mahmut Özer'in okulların tüm Türkiye'de 1 hafta tatil ettiğini söylediler bu haber doğru mudur ...
  19. Dolar Bey

Kuşum 1 gündür böyle hareketler yapıyor

Dişi pakistan papağanım var. Yemini suyunu günlük düzenli olarak veririm en iyi yemi alır suyunu kirli olunca değiştirir ve vitaminini veririm. 2 gunde bir salarım kafesten dışarı çıkar 1 saat en az en fazla gün boyu gezdiririm sonra kafese koyarım yani sağlıklı bir kuş. Bu sabah bi geldim...
  20. Dolar Bey

Bu şarkının adı neydi Turnino lebi lebii turnino lebi lebi eeeeeee

Şu motivasyon videolarında oluyordu genelde. Şöyle bir şey Turnino lebi lebii turnino lebi lebi eeeeeee Andrew tate in motivasyon müziklerinde Kadın söylüyor. İsmini bilen varmı ?
Top Bottom