Arama sonuçları: *

1. BATTLEFIELD

Ak-it Yine Şaşırtmadı 🤡

Ebrar Karakurt şampiyonluk için bir mesaj söylemiş. Ak-it de Ebrar Karakurt'u "milli utanç" olarak nitelendirmiş. https://m.yeniakit.com.tr/amp/haber/1773226/milli-utanc-sapkin-ebrar-karakurttan-sampiyonluk-mesaji Haberin devamında da; -"Türk toplumunun değerlerine aykırı yaşam tarzı...
  2. BATTLEFIELD

Bu Fatura Mesajları Neden Geliyor?

Numaranın benle hiçbir alakası yok. Tanıdık bile değil. Turkcell'li de değilim. Size de oluyor mu arada burada olduğu gibi?
  3. BATTLEFIELD

Türk Gençleri Dinsizleşiyor

Geçenlerde Reddit'te şöyle bi tablo gördüm; Tablo Ex Muslims of North America adlı gönüllü bir kuruluşa ait. Kuruluşun amacı Müslümanlıktan çıkıp din değiştiren bireylere koruma sağlamak. Tabloya göre önceki neslin %67.2'si dinine uygun evlilik yapıyor, Z kuşağının ise sadece %17.8'i...
  4. BATTLEFIELD

Oyunlarda En Sevdiğiniz Kötü Karakterler

Bu konunun altına oynadığınız oyunlardan en sevdiğiniz kötü karakterleri paylaşın. Ben başlıyorum. Vladimir Makarov Call Of Duty Modern Warfare Serisi
  5. BATTLEFIELD

Babaya Doğum Gününde Ne Alınır?

Geçenlerde babamın doğum günüydü ama bir şey alamadım. Bütçe pek önemli değil 200-300'e çıkabilir veya daha ucuz bir şeyler de olabilir. Kendisi 49 yaşında. Yaratıcı fikirleriniz varsa yazabilirsiniz.
Top Bottom