Arama sonuçları: *

1. Mehmet

Twitch mi Youtube mu?

Arkadaşlar Youtube'dan saçma sapan bir durumdan dolayı yaş kısıtlaması yedim. Gerçi sebebi bile yok. İtiraz ettim cevap bile gelmedi. Sizce youtube'ı bırakıp oyun yayınlara Twitch'e geçsem mi? Görüşleriniz nedir?
  2. Mehmet

Sizce bu kedinin cinsi nedir?

Arkadaşlar sokaktan bir evcil hayvan sahiplendim. Hayvanlar ile ilgili tüm forumlara yazdım ancak doğru düzgün cevap alamadım. Tahmininiz var mı? En azından bana cins bir kedi gibi geldi. :)
  3. Mehmet

Kaç uyarı puanımız olduğunu nereden görüyoruz?

Kaç uyarı puanımız olduğunu nereden görüyoruz? @Mehmet Yılmaz @Abdullah Hacıgül
  4. Mehmet

Youtube'da Telif Yer miyim?

Arkadaşlar bildiğiniz üzere 20:00'da Steam İndirimleri başlayacak. Ve bende kendi youtube kanalımda bunun hakkında oyun önerisi gibi bir video paylaşmayı düşünüyorum. Bu videoyu hazırlarken Steam'den oyunun oynanış videosunu alsam. Arkaya ise kendi sesimi koysam. Telif yer miyim?
  5. Mehmet

Canlı yayın tekrarı gözükmüyor - Youtube

Arkadaşlar Dün youtube'da canlı yayın açtım ancak canlı yayın tekrarı kanalın videolar kısmında sadece canlı içerikler kısmında gözüküyor. Yani canlı akış tekrarını görmek için filtreleme yapmaları gerekiyor. Bu canlı akış tekrarını nasıl videolar kısmında gözükmesini sağlayacağım? 1603352102 up up
  6. Mehmet

Neden hep kendi bildikleri doğru?

Neden hep kendi bildikleri doğru?
  7. Mehmet

Steam Gift kodundan pazar yasağı

Arkadaşlar, bir arkadaşım Steam'den bana cüzdan kodu gönderdi gift olarak. Ancak pazardan ban yedim, bu normal mi?
  8. Mehmet

Papara kart kuryeye teslim edildi!

Arkadaşlar Papara kart kuryeye teslim edildi diyor. Kart bugün gelecek mi yoksa sadece kargoya mı verildi. Ve hangi kargo firması ile gelecek?
  9. Mehmet

Play store kartı Steam cüzdan koduna çevirilir mi?

Arkadaşlar 20tl sanal google play store kodum var. Bu kodu steam cüzdan koduna çevirebilir miyim?
  10. Mehmet

Papara black kart ücret.

Arkadaşlar Papara black kart'a başvurdum ancak benden heran gibi bir para alınmadı ve adresine teslim edilecek dedi. 5TL kapıda ödeme olarak mı alınacak. Yoksa kart ücretsiz mi?
  11. Mehmet

Forum sizde de böyle mi gözüküyor?

Arkadaşlar ben de mi bir sorun var yoksa sizde de mi böyle?
  12. Mehmet

SoloTürk Gösterisi Başladı!

Arkadaşlar Sivrihisar hava gösterileri başladı. İzlemek isteyenler buyursun. :D
  13. Mehmet

Gamepass hakkında sorular.

Arkadaşlar okullar açılana kadar gamepass alıp bir deneyeyim diyorum. İninal kart ile alacağım ve ilk ay 6TL. Karttan parayı her ay otomatik çekiyorlar mı? Yoksa ben istediğim zaman iptal edebiliyor muyum? Birde örnek olarak forza horizon 4 indirdim diyelim 1 ay süre bitince o bilgisayardan...
  14. Mehmet

Humble Bundle kod gelmiyor!

Arkadaşlar Humble Bundle'dan F1 2018 oyununu almak için giriş yapıyorum ve e-mailini kontrol et ve kodu gir diyor. Ancak bana böyle bir kod gelmedi. Sizce neden? Yoğunluktan dolayı mı? Bir sürü hesap ile denedim.
  15. Mehmet

Humble Bundle güvenilir mi?

Arkadaşlar bildiğiniz üzere f1 18 humble bundle'da ücretsiz oldu. Oyunu almak istediğimde steam hesabımı bağlamam gerekiyor. Ardından bir kod verip steam'e girince oyun geliyor. Sizce güvenilir mi? Çalınma gibi olaylar olabilir mi?
  16. Mehmet

Bu sistem ile yayın açabilir miyim ?

R3 1200 RX550 2GB 16GB 3000MHZ CL15 RAM 240 GB SSD Arkadaşlar ets 2 yayını yapmak istiyorum yapabilir miyim?
  17. Mehmet

Hipernet nedir?

Arkadaşlar mahalleye fiber internet döşeniyordu bugün kontrol ettiğimizde hipernet gösteriyor eskiden adsl gösteriyordu nedir bu hipernet ne kadar hız alabilirim upload'ım kaç olur?
  18. Mehmet

Steam Guard başka telefona taşıma.

Arkadaşlar yeni bir telefona geçtim steam guard'ı eski telefonumdan kaldırıp yeni telefonuma nasıl ekleyeceğim?
  19. Mehmet

En iyi video çekme programı

Arkadaşlar ben video çekmek için bandicam kullanıyorum ancak video boyutu 20 dakikalık bir videoda 7 - 8 gb çıkıyor boyut azaltma programı olarak handbrake kullanıyorum ancak video 1 gb a kadar düşüyor. tabii ki 1gb lik videoyu 0.50 upload ile yüklemek saatlerce sürüyor sizce hangi video çekme...
Geri