Arama sonuçları: *

1. CesarVialpando

İzmir'de İş Bulamıyorum

Selamlar. 23 yaşındayım. Normalde mezunum ama alttan derslerim olduğu için e devlette hala okuyor olarak gözüküyorum ve işverenler bunu gördükleri için bana pek iş vermek istemiyorlar. 2 aydır iş arıyorum. Başvurmadığım işyeri kalmadı. En sonunda tam zamanlı bir iş bulamayacağımı anladım ve yarı...
  2. CesarVialpando

Ek İş Olarak Online Anket Doldurmak ve Gizli Müşteri Olmak

23 yaşındayım ve senem uzadığı için hala aktif olarak öğrenciyim. Bundan dolayı işverenler iş verme konusunda oldukça çekimser davranabiliyorlar. Neyse ki zor da olsa haftada 3 gün yevmiyeci olarak tır yükleme-boşaltma işi buldum. Haftanın kalan günleri için de online anketörlük ve gizli müşteri...
  3. CesarVialpando

Neden hâlâ AKP'lisiniz?

4. CesarVialpando

FORUMDA BANKA DAVET KAMPANYALARIYLA İLGİLİ KONU AÇMAK

Halihazırda QNB Finansbank'ın ve Akbank'ın davet üzerine para kazandıran kampanyaları mevcut. Forumda bunlarla ilgili bir konu açmam yasak mı? Yasak olup olmamasına göre rehber konu açacağım.
  5. CesarVialpando

Gelecek Kaygısı Yaşamaya Başladım

Merhaba dostlar herkese iyi forumlar. Çoğu kişinin okuyacağını düşünmüyorum ama yine de içimi dökmek istiyorum. Okumazsanız da canınız sağolsun. Epey uzun sonuçta. Gelecek kaygısı yaşıyorum. Bu zaten son birkaç aydır kaygısını yaşadığım bir durumdu. Mezun olup da iş bulamama korkusu. Okulumun...
  6. CesarVialpando

Tez Yazmak İçin Yapay Zeka Önerisi

Bedava olmak şartıyla.
  7. CesarVialpando

İngilizce Konuşup Pratik Yapabileceğim Mobil Uygulama Önerisi

Halihazırda B1 seviyesinde İngilizcem var. Biraz daha pratik yaparak dilimi geliştirmeyi istiyorum. Ücretli veya ücretsiz olup olmaması hiç önemli değil.
  8. CesarVialpando

Vakıfbank'ta Staj Yapan Var Mı?

Ulusal Staj Programı aracılığıyla Vakıfbank'tan tarafıma gün içinde bir iş teklifi geldi. Aranıza daha önce veya halihazırda burada staj yapan var mı? Ayrıca burada staj yaparsam ne kadar maaş alırım? İyi forumlar.
  9. CesarVialpando

Gitar Çalmayı Nasıl Öğrenebilirim?

Merhabalar ve iyi forumlar. Açıkçası şu sıralar gitar çok ilgimi çekiyor. Ama gitar çalmakla ilgili hiçbir şey bilmiyorum. Bunu nereden öğrenebilirim? Gerek mekan olarak gerekse platform olarak öneri yapabilirsiniz.
  10. CesarVialpando

Söylerseniz Linç Yiyeceğiniz veya Tuhaf Karşılanacağınız Şeyler

Ben başlıyorum. Drill müzik Türkiye'ye hiç gelmemeliydi.
  11. CesarVialpando

Özel Bir Şirkete Staj Başvurusu Yapma

Ben halihazırda ulusal staj programına başvurdum ama ne olur ne olmaz bir de özel bir şirkete staj başvurusu yapmak istiyorum. Bunu şu an yapabilir miyim?
  12. CesarVialpando

Üniversiteden Sonra Ayrı Bir Eve Çıkmak

Üniversitemin bitmesine son bir yıl kaldı. Daha sonrasında kendi alanımdan olsun veya olmasın bir iş bulup tek başıma ya da bir-iki ev arkadaşıyla yaşamak istiyorum. Aranızdan ayrı eve çıkan var mı? Bu süreç içerisinde neler yapıyorsunuz? Alışmak ne kadar zaman alıyor? Bu konu hakkında tartışmak...
  13. CesarVialpando

Ulusal Staj Teklifleri Ne Zaman Gelir?

Sorum yukarıda. Başvurum onaylandı ama teklifler hala değerlendiriliyor mu? Staj teklifleri ne zaman gelir?
  14. CesarVialpando

Kitlesi En Kötü Araba Markası

Sizce hangi marka? Bence Tofaş bu konuda zirveye oynar. Bu marka ve serisi gereksiz bir şekilde göklere çıkartılıyor bana göre.
  15. CesarVialpando

Üniversite Hakkında Sorum Var

Selamlar. Bu yıl üniversitede 3. yılım. Bulunduğum her ortamda mutlaka arkadaşım vardır ama üniversitede bir iki kişi dışında öyle samimi arkadaşım yok. Onlar da pek gelmiyor zaten. Çoğunlukla tekim diyebilirim. Çoğu kişi bireysel takılıyor gördüğüm kadarıyla. Sizde de böyle mi?
  16. CesarVialpando

Foruma ''Koleksiyon'' Kategorisi Eklenebilir

Forumda halihazırda hobi kategorisi var ama ben bunun koleksiyon kavramından daha genel bir kavram olduğunu düşünüyorum. Hobi daha fazla konuyu içinde barındırabilir. Ama koleksiyon öyle değil. Koleksiyon kategorisi ayrı bir şekilde açılabilir. Aramızda illa ki koleksiyon yapanlar vardır. Dergi...
  17. CesarVialpando

Eski Arkadaşım Hakkındaki Sorum (Siz Olsanız Ne Yaparsınız?)

Selamlar ve iyi forumlar. Bir konuya kafam takıldı. Benim bundan aylar önce bir arkadaşım vardı. Yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi. Sonra biz Aralık ayında kavga ettik. Bayağı büyük bir kavga oldu. Sonra özür diledi, gönül aldı falan affettim. Ama ondan sonra bir daha eskisi gibi olamadık. Sık...
  18. CesarVialpando

En İyi Açık Dünya Oyun Karakteri

Soru yukarıda. Yan oyunları veya DLC'leri işin içine katmadım. Örneğin GTA: The Lost And Damned gibi.
  19. CesarVialpando

Kitlesi En Kötü Oyun

Sizce kitlesi en kötü olan oyun hangisi? Beraber seçelim.
  20. CesarVialpando

Türkiye'de Günümüz Modifiye Anlayışı

Selamlar ve iyi forumlar. Bilirsiniz ki Türkiye'de arabalara karşı yoğun bir ilgimiz ve sevgimiz var. Haliyle arabasını modifiye eden veya etmek isteyen kişi de çok. Sorun tam olarak burada başlıyor. Bana göre Türkiye'de çoğu arabaya yapılan işlem modifiye değil. Hep aynı şeyler. BBS jant seti...
Geri