Arama sonuçları: *

1. LalaMüfik

100 Tl gamepad tavsiyesi

En düşük bütçeye en kalitelisi üst seviye olmak zorunda değil zaten bu bütçeye olamaz sadece arada fifa oynamak için kullanacağım şimdiden tavsiyeleriniz için sağolun.
  2. LalaMüfik

Güzel Wallpaper tavsiyesi

uzayımsı renkli wallpaperleri sevmiyorum daha çok gece ışık yansımalı ve çift renk kombinden oluşan duvar kağıtlarını beğeniyorum (oyun film karakter tarzı wallpaper atmayın lütfen)
  3. LalaMüfik

edit programı tavsiye edermisiniz

şöyle arkadaş grubuna sürpriz bir edit yapacağım ücretsiz küçük bir şey olsun dediğim gibi pro bir edit olmayacka zaten şarkı iyi foto geçişleri
  4. LalaMüfik

abdullah abi elraen tartışması

Evet arkadaşlar ben bu konuda görüşlerimi belirtmek istiyorum konuda yüzde yüz haksız elraen inventus cephesidir hatta tüm hatalı inventus elraenin tek hatası abdullah abi gibi bir adama da ssd yi kötülemessinn hemde küfür ederek kioxia m2 ssd ye ne dediler la acaba desem ban yermıyım neyse...
  5. LalaMüfik

Galatasaray maalesef ?

Evet GS Kasımpaşa macini izledim ve yorumlarımi belirtmek isterim Galatasaray şu an Barcelona gibi ama nerde klüp içi krizde eteboyu tebrik ediyorum adam oynadı ve acilen marcao ve luyindama satılsın gereksiz yere şu futbolla heba edilmesinler falcao artık güven kalmadı sana git kumdan kale yap...
Top Bottom