Arama sonuçları: *

1. AhmetN

Erkek parfüm önerisi

Gün boyunca en azından çoğunlukla kokusunu hisstirecek bir parfüm arıyorum. Bütçe sınırlandırması yok ama 1-1.5k yı geçmezse iyi olur. Fresh çok yoğun olmayan bi koku olarak ne önerirsiniz
  2. AhmetN

1 ay için spora gidilir mi

1 ay sonra evde çok olamayacağım için gidemem ama önümüzdeki ay gidersem ne kadar etkili olur. 1 ay için değmez diyorlar. Sizce napmalıyım? Ayrıca ne yaparsam yapayım kasdan ziyade kilo alamıyorum, özellikle bileklerim çok ince ve saat falan takınca beni rahatsız ediyor. Buna çözüm öneriniz var...
  3. AhmetN

Hüzünlü şarkı önerisi (yabancı)

Karamsar teması olan şarkılardan playlist yapmayı planlıyorum. Yabancı olarak ne önerirsiniz
  4. AhmetN

Yazı Tipi Fontu Harfleri Düzenleme

Beğendiğim bir yazı fontunda bazı harflerin boyunu küçültmek istiyorum. Bunu yapabilmemin bir yolu var mı?
  5. AhmetN

Nerden Forma Almalıyım

İnstadaki sayfalarda bile 180 lira olmuş daha uyguna nereden bulabilirim? Burası güvenilir midir? https://www.shopier.com/ShowProductNew/storefront.php?shop=FormamBurda&sid=bEFIQmFDR0dTZWMwUHE2RjZfMTFfIF8g
  6. AhmetN

Erkek Kardeşime Ne Alabilirim

2. sınıfa giden erkek kardeşim var ve ona hediye almak istiyorum ama gidip de oyuncak veya kıyafet almak istemiyorum onun gelişimine yardımcı olacak bir hediye almak istiyorum ne önerirsiniz
  7. AhmetN

Geometri sorusu bakar mısınız

Bu soruya bakar mısınız?
  8. AhmetN

Far Cry 4 denenmeli mi

FC 3 ü bitirdim hikaye anlamında devamı FC 4 mü? Ona göre alıp oynicam. Yoksa başka hikayeli oyun öneriniz var mı?
  9. AhmetN

Türknet zam geldi mi

Türknet kullanıyoruz diğer firmalara da zam geleceğini bildiğimden ilk fırsatta geçmedim vekledim ve tahmin ettiğim gibi oldu ama az önce babam türknete zam geleceğini 300 lira olacağını söyledi size öyle bir şey geldi mi
  10. AhmetN

FM22 mobil lig sorunu

Apk olarak fm22 indirdim ama 5 lig seç diyor ve sadece o liglerden oyuncu vs var oluyor. Bu sadece bende mi oluyor yoksa oyun böyle mi? (pc sürümünde yok diye hatırlıyorum)
  11. AhmetN

Dizi film apk uygulaması

Evde eski bir telefon var oyun oynarken film izlemek için kullanmayı düşünüyorum ama netflix vs indirince kasmasından izlenmiyor siz dizi film izlemek için hangi apkyı kullanıyorsunuz (Rec tv indirdim ama bazı dizilerin sadece altyazısı vardı internette dublaj olmasına rağmen)
  12. AhmetN

Bu raketler ne kadar eder

raketten anlayan varsa bu raketlerin toplam ne kadar edeceğini yazabilir mi? internette arattığımda ben bulamadım bu işlerden anlamam ona göre fiyat yazıcam dört tane ayrı ayrı ,
  13. AhmetN

Favori Dizi/Filmleriniz

Az önce Breaking Bad bitirim ve yine uzun süre etkisinde kalacağım bir dizi oldu aynı şekilde en favori dizilerimden birisi. Sizin favori dizi filminiz nedir dizi film izleme konusunda fazla seçiciyimdir o yüzden favorinizi sorudm
  14. AhmetN

!!Kılıçdaroğlu'nun ÖTV Konuşması!!

Açıkcası ben biraz da olsa ümitlendim. Bu sefer biraz daha gerçekci vaatleri var. En azında boş vaatler vermiyor, olabilecek şeyler. Günümüz otomotiv sektöründe zaten en büyük sıkıntı vergiler, bu videoda vergiler hakkında vaatlerini açıklıyor. Sadece lüks arabalarındaki vergiyi kısmayacağım...
  15. AhmetN

Uğraş olarak ne yapabilirim

bol bol zamanım var yaz tatilinde. ne yapabilirim? site kurmayı denedim ama elime yüzüme bulaştırdım berbat bir hal aldı. oyunlardan artık eskisi kadar zevk almıyorum, ne yapabilirim? (yazılım ve dil öğrenmeyi denedim ama böyle konualrı ders niteliğinde değil de prtik yaparak öğrenebiliyorum)
  16. AhmetN

{REHBER} Bayramda Nasıl Yüksek Miktarlarda Para Toplanır?

Herkese iyi bayramlar, başlamadan önce bu söylediklerimi 5 yıl aktif olarak para toplayan birisi olarak tecrübelerime dayanarak söylüyorum. Hadi başlayalım... 1- Öncelikle gittiğiniz evleri iyi seçin, özellikle sabah vakitlerinde gitmeye çalışın. Çünkü kapıyı evin erkeği açarsa para alma...
  17. AhmetN

Erkek Kardeşe Hediye Önerisi

İlkokul 1'e giden erkek kardeşime doğum günü hediyesi alıcam. Her erkek gibi futbola ilgili ama ben gidip forma, top almak istemiyorum onları zaten ailem alıyor, acaba yaratıcı ne alabilirim?
  18. AhmetN

Nereden Forma Almalıyım

Küçük kardeşime forma alıcam ama nerden alırım bilmiyorum. Hiç internetten fotma almadım. Orjinalini almak istemiyorum gelişme aşamasında seneye küçük gelecek büyük ihtimalle forma. Hızlı kargo yapan şeffaf gönderen bir yerden almak istiyorum. Nereden alabilirim? (İnstagram hesabı veya webden...
  19. AhmetN

Forma Öneri Ne Almalıyım

Forma satın alıcam ama hangisini alsam karar veremedim. İnter ve M. United'ın mavi formalarını çok beğeniyorum ama M. City'nin mavi formasını seviyorum. Sizce hangi formayı alayım? Başka öneriniz varsa onlara da açığım.
Top Bottom