Arama sonuçları: *

1. AlpBeyk

Arkadaşlarla gitmek için tatil yeri önerisi

Arkadaşlarla yazın çalıştığımız paralarla tatile gidicez inşallah çok pahalı olmıcak her şey dahil bi otel olması lazım otelden çok fazla çıkmayız zaten denize gideriz bi bide dolaşıcak birkaç yer olsa yeter club alkol falan yok zaten hiçbirimizde hem şehir olarak hem otel olarak nereyi önerirsiniz
  2. AlpBeyk

Saç köpüğü kullanmamı önerir misiniz

Saçım zor şekil alan dümdüz bi saç her duştan sonra fön çekiyorum sabah dizeltiyorum falan idare ediyo ama hem fön çekmekde zararlı zaten saç köpüğü hem saça daha kolay vermeyi sağlıyo hemde daha hacimli duruyo o kadar fön çekmeyede gerke kalmıyo diye biliyorum ayrıca saça faydasıda var diye...
  3. AlpBeyk

Köpek İsmi Önerebilir misiniz?

Köpeğim doğum yaptı maalesef hepsi öldü sadece 1 tanesi kaldı ona isim arıyorum önerilerinizi bekliyorum Türkçe olursa daha iyi olur
  4. AlpBeyk

Ana sayfadaki konu başlığının yanında ki simgeler ne manası var

Arkadaşlar lütfen kızmayın eğer bununla ilgili konu açıldıysa veya bir duyuru falan yapıldıysa inceledim ama anlam veremedim ne anlama geliyor ana sayfadaki konuların yanında ki mesaj simgeleri ünlem işareti falan
  5. AlpBeyk

düdüklü tencere patladı nereye şikayet edebilirim

soru başlıkta yazdığı gibi bugün oldu olay nereye şikayet edilebilir
  6. AlpBeyk

Sosyalleşemiyorum sohbet başlatmak da zorlanıyorum

Konuya nasıl başlıyacağımı bilemedim bende bu cümle ile başlıyım dedim. 15 yaşındayım ve sadece 1 tane arkadaşım var cidden gerçek bi arkadaş hem oyun oynadığım hem dertleştiğim fakat farklı ilçeler de yaşıyoruz (o köy de yaşıyor). Şuan 9.sınıfım ortaokulda arkadaşlarla konuşuyorduk fakat hiç...
Top Bottom