Arama sonuçları: *

1. I

Isparta bedelli askerlik için tavsiyeler

Merhaba, 7 Şubat'ta Isparta merkez 40. Komando Eğitim Tugay Komutanlığı'nda askerlik yapmaya gidiyorum, aynı yere gitmiş veya gidecek olan var mı? Bir de jilet hiç kullanmadım, o yüzden sıfır alan bir tıraş makinesi götürmeyi düşünüyorum, bir sıkıntı çıkar mı? Manisa'da arkadaşımın gittiği yerde...
  2. I

Silindi

silindi
  3. I

Evde ve sokak kedisinde bitmeyen pire

Arkadaşlar merhaba. Evimde 1 senedir falan pireler bulunmakta. Bunları ne kadar uğraşsam da, yok edemedim. Çok öldürdüğüm veya kovduğum pire oldu fakat, havalar birazcık ısınınca tekrar geliyorlar. Kış ayında hiç pire olmuyor fakat, kış soğuğu geçince, tekrar iyice zamanla pirelerin sayısı...
  4. I

Steam Wallpaper Engine indirdikten sonra nasıl başlatılmalı

Arkadaşlar Wallpaper Engine indirdikten sonra başlatırken bu ekran geldi. hangisiyle başlatmam gerekiyor, farkları nedir?
  5. I

youtube da sıkıntı mı var?

Videoya giriyorum 5dk sonra açılıyor. video kalitesini değiştirince 5dk sonra devam ediyor video. Yada internette mi sıkıntı var? türk telekom kullanıyorum.
  6. I

Bu nasıl bi reklam

7. I

Furmark ve Prime95'i aynı anda mı başlatayım sizce?

Abdullah abinin 'Bilgisayar aldıktan sonra mutlaka yapılması gerekenler' videosunda furmark ve prime95 i aynı anda başlatın diyor. aynı anda mı başlatıyım yoksa ayrı ayrı mı sizce?
  8. I

prime95 ve furmarkın orjinal sitesi

prime95 ve furmark yazınca gezginler falan çıkıyor. furmark ve prime95 in kendi orjinal sitesi yok mu? nerden indiricem?
Geri