Arama sonuçları: *

1. lerensavasl

CV'ye Resmi Olmayan İşler Yazılır mı?

CV hazırlıyorum. Daha önce çok iş yerinde çalıştım ancak hiçbirinin kaydı kuydu yok bir yerde. Sigorta girişim vs. de yok haliyle. O çalıştığım iş yerlerini "Falanca Mağaza'da Satış Elemanı" olarak yazmak doğru olur mu? Önemli bir iş kovalıyorum şuanda CV de haliyle bayağı bir önemli.
  2. lerensavasl

ASMR Videoları ve Para Kazanma Taktiği (Düşüncelerim ve Tartışma)

Arkadaşlar ben klavye araştırırken, ilgimi çeken bir klavyenin ASMR videosuna denk gelmiştim. İnanılmaz bir görüntülemesi vardı ve adam sadece bilgisayarda takılırken kendini videoya çekip onu yüklemişti. Şaşırmıştım ve "Ne kadar saçma bir içerik la" demiştim. Sonra laf arasında kuzenime...
  3. lerensavasl

Steam ile Nasıl İletişim Kurabilirim?

1 yıl önce çalınan Steam hesabımı şuanda buldum. Steam ile nasıl irtibata geçip bu konuya el atabilirim?
  4. lerensavasl

Önerebileceğiniz Wallpaper Sitesi

Arkadaşlar masaüstümde kullanmalık güzel fotoğrafların olduğu önerebileceğiniz bir site var mıdır? 1920x1080 ekranım.
  5. lerensavasl

Twitch - Öngörü Ülkenizde Kullanılmıyor Hatası

Arkadaşlar Twitch'te öngörü yapmak istiyorum ancak ülkenizde kullanılmıyor diyor. Ayarlara girdim ülkeye dair hiçbir şey göremedim. Nasıl ayarlayabilirim?
  6. lerensavasl

Araştırdığımız Konuda Yabancı Kaynaklara Göz Atma

İyi günler arkadaşlar. Bazen problemleri çözmek için geniş çaplı bir araştırma yapmak gerekiyor. Bu araştırmalarımızda yabancı kaynaklara da göz atmak istediğimiz zaman internete nasıl aratma yapabilir? Yabancı kaynakları derinlemesine nasıl araştırabiliriz?
  7. lerensavasl

Gmail adresi nasıl değiştirilir

Merhabalar. Benim gmail: [email protected] . Ben bu savaseren2004 kısmını değiştirmek istiyorum veya aynı gmail'e alternatif adres eklemekte olabilir. Yani 2 farklı gmail adresi tek gmailde. Nasıl yapabilirim?
  8. lerensavasl

Steam Profil Arka Plan Resmi

Merhaba arkadaşlar. Valla görüyoruz millet şekil şukul şeyler yapıyor kendine. Anime manime koyuyor falan çok güzel duruyor. Bende o tarz bir şey yapmak istiyorum. Aslında yaptım da. Ama profil arka planım yok hiç. Güzel düzgün bir şey. Resimde gösterdiğim yerler boş kalıyor. Nasıl arka plan...
  9. lerensavasl

Oyunlarda FPS Stabilize Etme ve Arttırma

Merhabalar. Az önce bir şey farkettim ve bunu sizle paylaşmak istedim. Driver Booster'ı hepimiz kullanıyoruzdur. Driver Booster programında ayrıca oyun hızlandırma özelliği var. Bu özelliği aktif ettiğiniz zaman bazı arkada boş beleş çalışan programları durdurarak size RAM açıyor. Benim sistemim...
Geri