Arama sonuçları: *

1. marilyn

Bist %10 sınırı çok saçma

Normalde nasdaqdayim ama bir miktar tl olunca biste atayim dedim halka arz vs girdim hisse %10 düşüyor alici satici bulunmamasindan satilamiyor diyip iptal ediyor neymiş taban fiyattan satilamiyormuş o zaman %10 sinirinin ne yararı kaldıki paranin birden seğil yavaş yavaş erimesini izleyeceksin...
  2. marilyn

meta trader 5 kullanan varmı

merhaba uzun süredir paramın bir kısmıyla nasdaqda yatırım yapıyordum paramın küçük bir bölümüyle kaldıraçlı altın dolar yatırımı yapmak istiyordum meta trader toolunu buldum ve broker lazım açıkcası güven vermiyor meta trader 5 kullanıp güvenilir dediğiniz hesap açabileceğim bir broker varmıdır...
  3. marilyn

Sizide 124 numaradan tüik aradimi?

Beni arayıp baya uzun uzun soru sordular aylık net gelir önceki yıla göre artan zamlar normalmi önümüzdeki yıl araba almayı düşünüyormusunuz gibisinden Sizide aradılarmı yada ailenizi ?
  4. marilyn

ACİL bu vidayı nasıl sökerim

vidayı sıktım baktım gevşemiş gibiydi sökeyim dedim bu şekilde elimde kaldı bunu tornacıya gitsem diş açabilirmi buraya nasıl sökerim bu vidayı parmağımla ittirip denedim çıkmıyor
  5. marilyn

sakarya belediyesi veterinerleri nasıl

merhaba bu gün ayağı sakat karga buldum başta eve götürmeyi düşündüm ama yabani ve nasıl bakacağımı bilemediğim için belediyeyi aradım veterinere benzeyen bir kaç kişi geldi baya incelediler kargayı sonra alıp gittiler sonradan aklıma bir şey takıldı bazı belediyeler hayvanları hiç tedavi...
  6. marilyn

bu kuş dişimi erkekmi ?

krem rengi ve burun deliklerine doğru ufak pembeleşmeler morluklar var erkek diyorum ama dişi gibi emin olamıyorum
  7. marilyn

bu oyunun adı neydi unuttum biri söyleyebilirmi

tam dakikasını attım
  8. marilyn

elektro gitar önerisi lazım

2. el 0 fark etmez elektrolar hakkında tam bilgiye sahip değilim sağda solda çelişkili belirsiz çok yorum var ve az bilgi var hali ile bilgi kirliliği çok oluyor daha önceden uzun süre akustik gitar çaldım şahsen tarzım pop-slow müziklere uymadığı için bıraktım canımı çok sıkıyordu...
  9. marilyn

vp biriktirmeye çalışıyorum başka bildiğiniz free method varmı

tosladan vs steam cüzdan kodu aldım sağımdaki solumdaki herkesi davet ettim gelen paralar ile vp kalanı ilede steam cüzdanı alıp sattım 900 vp ye kadar çıkarttım zaten hesapta çekilişten falan kazandığım 300 vp ve arkadaşımın hediye ettiği 600 vp vardı 1800 vp ye kadar çıkarttım sonunda ama...
  10. marilyn

cmd ye kocaman isim yazdırma

cmd de özel karakter ile kocaman isim yazacağım ama o sitenin adını unuttum marilyn yazıyordun bilmem kaç farklı çeşit o isme yazı yazıyordu yazı fontu değiştirici değil ████████████ şunlarda atıyorum marilyn yazıcak o sitenin adı neydi
  11. marilyn

bu müziğin adı ne hiç bir yerde bulamıyorum

shazam ile arattım ama bi sonuç bulamıyor yardım edebilirmisiniz youtubeye yükledim buradan bakabilirsiniz
  12. marilyn

ben bu şahısı şikayet etmek istiyorum

csgo oynuyorum klasik hvh sunucusu değerleri olmayan insanlar dolu ama gerçekten bardağı taşırdı allaha atatürke şehitlere dini değerlere ve ırkçı bir biçimde o türk o azeri sen o sun gibisinden konuşuyor bu arkadaşı şikayet etsem zararım olurmu mahkeme vs gibi gibi gerçi mahkeme olmadan...
  13. marilyn

bu site güvenilir mi? test edemiyorum

site bu 250 girişe 25 dolar veriyordu bende denemek istedim vpn ile sürekli ip mi değiştirip tekrar girmem ve 250 tıklama yapmam günde 20 dakikamı vermeme değdi 2 günde 250 tıklama yaptım ama paypal hesabım yok ve paypal doğrulama koduda göndermiyor yurt dışındaki arkadaşımın telefonuna kod...
  14. marilyn

Ziya selçuk benimi engellemiş ?

Ziya selçuğun profiline bakayım dedim bununla karşılaştım nasıl oluyor bu
  15. marilyn

pubg isim önerisi lazım

sanırım sonradan değiştirilmiyor isim önerebilir misiniz? teşekkür ederim
  16. marilyn

twitch chatine atılan şeyleri nasıl bulurum

klavye ile yapılan şu şeyleri nereden bulurum +18 konu aykırı ise silebiliyorsam konuyu silerim aradım bulamadım nereden bulurum şunları yardım edin :D
  17. marilyn

abdullah abi sende şöyle bir şeyler toplasan

abi şöyle bir şey yapıp mc oynarmısın valla çok merak ettim :D
  18. marilyn

çözüldü raundcube şifre nasıl değiştiririm

başlıkta yazdığı gibi konuyu nerede açacağımı bulamadım yardımcı olursanız sevinirim 1607950534 çözüm anasayfaya girip sağ üstte profilinize basın orada security password aflan yazıyor yeni şifrenizi girin oraya
  19. marilyn

bol bol araba modafiye edebileceğim güzel grafikli oyun önerisi lazım

başlıkta yazdığı gibi uzun süre oynayabileceğim nfs gibi uzun uzun arabayı modafiye edip kullanabileceğim oyun istiyorum açık dünya zorunlu değil modafiye edip araba sürmek istiyorum o kadar gta 5 de baya uğraştım sıktı artık başka oyuna geçeceğim öneri lazım
  20. marilyn

steam 5 dolar level engellemesi

steamda 5 dolar harcamam lazım ben ets aldım 3.75 dolar kaldı ama şu var ben pek para yatıran biri değilim steam key bulduğum için satın almıştım free oyunlarla takılıyorum genellikle ayda yılda bir oyun alırım işte ets aldım turckersmp ile online girmek istiyorum ama hesabım 0 levl olduğu için...
Top Bottom