Arama sonuçları: *

1. Murkof

Oynayıp bitirdikten sonra özlediğiniz oyun varmı?

Oynayıp bitirdikten sonra yıllar geçse de kalbinizde ya da aklınızın bir köşesinde kalan, tekrardan oynamak istediğiniz oyun varmı ? Sizin için en özel dediğiniz oyun hangisi ?
  2. Murkof

Askerden selamlar millet

Merhaba millet. N'asılsınız? Şu an Azerbaycanda askerdeyim. Daha 14 ayım (burda askerlik 18 ay) kaldı. Forumu ve sizleri çok özledim. İnternete giremiyorum ekran kartı fiyatları ne durumda? Zaman çabucak geçse de dönsem... Kendinize iyi bakın sağlıcakla kalın.
  3. Murkof

Uzun zaman kullanmayacağım bilgisayarı ne yapmam gerek?

Merhaba millet. Çok yakında askere gidiyorum. Evde de bilgisayarı kullanan benden başka birisi yok. 18 ay bilgisayar kullanamayacağım. Bilgisayarın masada tozlanmasını da istemiyorum acaba kutusuna koyup evin bir köşesine bıraksam bir şey olur mu ben dönene kadar? 18 ay kullanılmazsa sonradan...
  4. Murkof

Bu ay kaç GB mobil veri harcadınız?

Bu ay kaç GB mobil veri harcadınız? Ben 143.3 GB harcamışım😀
  5. Murkof

Whatsapp hakımda kısmının tarihini değiştirme

Merhaba bir kaç gün önce whatsappda birisinin hakkımda kısmındaki tarihi değiştirdiğini gördüm adam 3 Şubat 2021 tarihihli yazıyı 17 Kasım 2013 yapmıştı . Bu nasıl mümkün olabilir? bahsettiğim şey bu.
  6. Murkof

Oynayıp bitirdiğiniz halde silmediginiz oyunlar var mı?

Hikayesini oynayıp bitirdiğiniz ama silmeye de elinizin gelmediği oyunlar var mı?
  7. Murkof

2020 de hangi hayalinizi gerçekleştirdiniz?

Merhaba. Ben 5 sene hayalini kurduğum bilgisayarı topladım ya siz?
  8. Murkof

İlk bilgisayar + İlk oyun = Hüsran

Merhaba millet. 5 senedir bilgisayar almak istiyodum YouTube dan hep oyunları takip edip birgün ben de oynicam diye hayal kuruyodum. İki hafta önce bilgisayar aldım. Dün Far Cry 3 kurdum. Abi oyunu oynayamadım resmen. Sorun da oyunda falan değil ha bende. Ben hiç bilgisayarda oyun oynamadım...
  9. Murkof

Donanım Arşivi üyeleri hangi telefonu kullanıyor?

Hangi telefonu kullanıyorsunuz? Memnun musunuz? Hayalinizdeki telefon hangisi?
Top Bottom