Arama sonuçları: *

1. RGB Delisi

Bist yatırım için neleri kullanmam lazım ?

Yaşım 17. Artık kenara yavaş yavaş para koymaya başladım. Biriktirdiğim bir miktar var. Her hafta da ekstra ekliyorum. Bu para ile Bist hisse alıp satmak istiyorum. Reşit değilim. Komisyon çok koymayan güvenilir bir yer önerir misiniz? Ayrıca kesinlikle bilmelisin dediğiniz ve piyasayı kontrol...
  2. RGB Delisi

Zaman geçmiyor. Dizi-Film-Oyun önerisi

Evet. Yaz tatili geldi. Ancak zamanımı geçiremiyorum. Oynadığım oyunlar sıktı. Son 1-2 haftadır dizi-filmlere sardım. Ancak onları da bitirdim. Sizlerden oyun-dizi-film tavsiyesi istiyorum. Oyun olarak tür farketmez. Hepimizde gamepass var ve düşük bütçeki oyunları alabiliriz. Şuan aktif...
  3. RGB Delisi

Kredi alacağız. Yardımınız lazım.

Ablam diyetisyen. Kendi işini kuracak. Kredi çekmek istiyor. İstediğimiz 400.000TL. Bir evin giriş katını tutacağız. Her şeyi tamam. Sadece gereken aletler ve iç dekorasyon kaldı. Ekstra olarak depremzedeyiz. Krediye bir faydası olur mu bilmiyoruz. Şimdi al sonra ödemeye başla kredileri var...
  4. RGB Delisi

2002 yılından kalma PC buldum

PC 2002 yılından kalma imiş. Babamın 2. PC’si. (İlk olan tüplü yanmış) bozuk olan parçaları değiştim 512mb RAM attım soğutucu aldım. Sadece CD okuyucu çalışmadı. Resim altta. Sadece paylaşmak istedim. Kablolara biraz kötü saklayacak yer bile yoktu. 400w PSU var. 3060 taksam sorun olur mu?
  5. RGB Delisi

Letgo Çöktü mü giremiyorum.

2 kişi letgo'dan yazmış. Ama 3 saattir giremiyorum. Sorun bende mi yoksa genel mi? Alıcıları kaybetçem bu gidişler.
  6. RGB Delisi

PC test Sonuçları nasıl ?

PC ye tüm testleri yaptım önce memtest86'da 4 saat test yaptım bir şey çıkmadı. sonrada aynı anda hem prime95 hemde Furmark testini açtım bir hata fln çıkmadı en son da m.2. ssd me test yaptım sistem aşağıda fotoğraflarda aşağıda bi sorun, sıkıntı var mı ? GameGaraj 16GB USB 2.0 Beyaz USB...
Geri