Arama sonuçları: *

1. timury

uygun fiyatlı gainer önerisi

spor hocam al dedi çok da pahalı olmayan bişey önerir misiniz? 400 tl civarında olursa güzel olur lütfen içinde sadece şeker var fln demeyin 100% alıcam
  2. timury

3500 tlyd yarım altın alınır mı??

Arkadaşlar merhaba evimin yanindaki kuyumcuda yarım altin 3500 fiyatı nasıl alınır mı? yoksa pahalımı? Veya garanti mobilden 3500 tl lik gram altin almak dahami mantikli olur?
  3. timury

tattoo yaptırmak istiyorum ne kadar tutuar?

merhaba uzun zamandır aklımda mısır yazıtı dövmesi yaptırmak istiyorum bu ikisini beğendim bunları iyi bir şekilde yapabilecek bir dömecide yaptırmak ne kadar tutar bir bilginiz varmıdır?
  4. timury

replika hoodie öneri

en kötü markalı hoodie 400 tl olmuş o parayıda vermem 100-200 arası replika eşofman üstü veya hoodie satan site önerisi yapabilecek varmı mi underarmour logolu olursa güzel olur
  5. timury

Elektrik Elektronik meslek lisesine geçmelimiyim 10 sınıf?

Arkadaşar önceden konu açmıştım tam net bir cevap alamadım acilen seçmem lazım sizce geçmelimiyim kendim telefon bilgisayar falan tamir ederim sözelim iyidir iyi ezberim vardır elektrik elektronike merakım var ama fiziğim ortalama sınavdan 75 falan alırım ama mate kötü sınavdan 65 alırsam mutlu...
  6. timury

Bu işaret ne demek bilen varmı?

Arkadaslar çok sık görmeye başladım nedir bu işaret anlamı falan varmı?
  7. timury

Matematik projesi ne yapabilirim?

Arkadaşlar 10 günüm kaldı Matematik 10uncu sınıf da Hoca bana sormadan bana proje vermiş Matematik oyunu yapmam lazım nasıl yapıcağım hiçbir fiktrim yok aklımda monopoly nin üstüne kaplayıp oraya birşeyler yazmak var sizin bir fikriniz falan varmıdır?
  8. timury

Sizce elektrik mühendisliği meslek lisesine geçmelimiyim?

Arkadaşlar merhaba şu an özel anadolu lisesinde okuyorum İB diploması falan veriyorlar babamın bir arkadaşı bayağa büyük bir milletvekili antalya aksu da albayrak ın açtığı haberleşme ve elektrik mühendisliği lisesi açmış ve beni 10 uncu sınıfa sokabilirlermiş benim hayalım ileride robotik...
  9. timury

Okullar 31 ağustosta açılabilirmiş.

Müdürümüze Meb den 31 aralıkta açılabilir diye bir yazı gelmiş 100%100 bir şey değilmiş daha düşünüyormuş meb ay sonunda açıklama gelicekmiş öyle dediler bize. 1615396458 pardon ne aralığı ağustos :).
  10. timury

Steam Nick tavsiyesi

Rust csgo gibi oyunlar oynuyorum steam nicki önerisi Adım Timur. Normalde Steam adım TimuryTr.
  11. timury

Covid kapınca başıma gelenler gün gün

Arkadaşlar selam 2 hafta önce covid19 kaptım ve çok şükür geçirdim. Gün ve gün neler oldu. Yaş 19. İlk gün Boğaz ağrısı ve az halsizlik. ikinci gün Halsizlik ve ateş ve hafif öksürük. Hastaneye test yaptırmaya gittim Negative çıktı ama ailemden annem ve babam positive çıktı test bazen yanlış...
Top Bottom