Arama sonuçları: *

1. epic games kullanıcısı

Askere gidecek herkese iyi görevler

Arkadaşlar bu perşembe çok kişi askere gidecek. Çok yakınım da gidiyor. Hepinize iyi görevler ve iyi yolculuklar.
  2. epic games kullanıcısı

Papara kart para gönderme

Arkadaşlar oyun alacağım 1.85 TL lik oyun. Bende 1.70 TL var. Şu anda ininal kartimdaki para tam olarak sıfır. Birisi bana 30 kr göndersin karta para yatırdığım zaman 1TL olarak geri gönderirim. En geç salı günü gönderirim. 1611325626 Arkadaşlar karşılıksız istek değil dikkatinizi çekerim.
  3. epic games kullanıcısı

Erkeğe şiddete hayır!!!

Aslında konu başlığı dikkat çeksin diye böyle yaptım. Erkeklere yapılan ayrımcılıktan bahsedeceğim. Neden haberlerde sadece kadına şiddete hayır diyorlar? Sadece kadınlara mı şiddet uyguluyorlar? Sadece erkekler mi kadınları öldürüyor? İnsanlar sadece kadınlara uygulanan şiddetleri...
  4. epic games kullanıcısı

Forum için aldığım karar

Merhaba, DA ve diğer forumlar için yeni bir karar aldım. Aldığım kararlar: Artık hiçbir konuya mesaj yazmayacağım. (Kendimin ve Yönetimin açtığı konular hariç.) Rehberlere daha çok önem vereceğim. Zaten çok fazla rehberim yok. Sadece etiketlendiğim konulara bakacağım. Artık eleştiri konusu...
  5. epic games kullanıcısı

Ben "Epic Games Kullanıcısı"

Selam, Ben epic games kullanıcısıyım. Uzatmadan direkt olarak. Beni biraz tanıyın dedim. Bazen ters ters cevap veririm bazen komik olarak. Sağım solum belli olmaz. Yani biraz dengesizim. Açık sözlüyümdür. Bu konuyu açma amacım beni etiketleyeceğiniz şeyi bilmeniz.(Sanki kim etiketleyecek te.: (...
  6. epic games kullanıcısı

Hoşgeldin 2021... Güle güle 2020

Hoşgedin 2021. ZABAHA KADAR BURDAYIZ BUGÜN ZABA KADAR - YouTube
  7. epic games kullanıcısı

Technopat moderatör ile tartışma

Konu aşağıda. Kullanıcı adım aynı. Görüşlerinizi bekliyorum. Samsung Galaxy S21 FE Özellikleri Ortaya Çıktı | Technopat Sosyal
  8. epic games kullanıcısı

İmzama kim bunu ekledi?

İmzamda şöyle bir şey var: "| Donanım Arşivi Forum (donanimarsivi.com)" bunu ben eklemedim. Kim ekledi? Yani hangi yönetici. Ek olarak silmeyin böyle güzel olmuş. @Abdullah Hacıgül @crazyreign @Mehmet Yılmaz @mertkuskapan @Toxpox
  9. epic games kullanıcısı

!!!Rehber önerisi!!!

Mehaba. Ben dedimki herkes rehber yapıyor ben neden yapmayayım? Aklımda bir kaç konu var sizce hangisiyle alakalı yapayım? 1- Laptop fan kontrol etme. 2- Windows 10 vs Windows 8.1 3- Süperbox deneyimlerim. Sizce hangisi? Ek olarak fazladan tavsiyeniz varsa yazabilirsiniz. (Başlık kısa olduğu...
  10. epic games kullanıcısı

Üstekinin avatarını yorumla

Evet eğlence başlasın.
  11. epic games kullanıcısı

PP me yılbaşı şapkası ekleyebilir misiniz?

Evet pp me yıl başı şapkası ekleyecek uzman photsopcuları bekliyorum. En iyi yapanı çözüm kabul edeceğim.
  12. epic games kullanıcısı

Discord Sunucu tavsiyesi

Evet bugün herkesin işine yarayacak sunucuları tanıtacağım. 1-World of Fun Bu sunucu bir eğlence sunucusudur içinde her gün farklı farklı oyunlar farklı farklı sohbetler olan eğlenceli bir sunucu. İçinde az kişi olduğu için daha eğlenceli hale geliyor. https://discord.gg/ZVpJR9D575 2-8C Bu...
  13. epic games kullanıcısı

Technopattaki Ateistlerle Kavga ettik.

Yav arkadaş öğlen bir konu açtım. Konum sabah namazı kılmakla alakalı idi. Arkadaşı birisi dedi ki prim falan bende kimse konuyu beğenmesin prim için değil içimden geldiği için yapıyorum dedim. Sonra ateistler atıldı. Adamlar bana hakaret ediyor bende karşılık veriyorum ama adamlar 10 kişi biz 2...
  14. epic games kullanıcısı

Donanım Arşivi XenForo'nun hangi sürümünü kullanıyor

Arkadaşlar XenForo 2.2 deki bazı özellikleri göremedim donanım arşivi XenForo'nun hangi sürümünü kullanıyor? Bilen varsa aydınlatsın lütfen.
  15. epic games kullanıcısı

Ben Epic Games Kullanıcısı

Selam: Ben Epic Games Kullanıcısı önceden Technopat Sosyalde üyeydim fakat bir anda ceza yedim bu ilk değil 15 veya 20 oldu. Sonra bir konuya bakarken arkadaşın biri https://donanimarsivi.com/forum/konu/technopat-sosyal-neden-bu-kadar-kati.160188/page-6 bu konuyu göndermiş...
Geri