Arama sonuçları: *

1. variares d d

S23 ultra gafanti yapmadı hukuki adımlar nelerdir ?

S23 ultra cihazım var . Ekranda ölü pixel var servise verdim garanti dışı darbe var demişler , servis darbe olup olmadığıni nasıl anlıyor da benim cihazım düşmediği darbe almadığı halde garanti dışı dediler , nasıl bir yol izliyebilirim THH başvurmak istiyorum orada kendimi nasıl...
  2. variares d d

En kolay scehengen veren ülke ?

Birçok söylenti var Fransa almanya hollanda gibi son zamanlarda schengen vizesi alabilen varsa hangi ülkeden aldığını yazabilir mi bilgi edinmek istiyorum bircok çok Türk yunanistana gidiyor sanırım en kolay scehengen veren ülke Yunanistan olduğunu düşünmeye başladım. Bilgisi...
  3. variares d d

Yurt dışına seyehat rehberi

Merhabalar 10 yıllık pasaportum var 2023 de almıştım , scehebgen vizesi almak istiyorum , ama daha önce hiç yurt dışına çıkmadım bu yüzden en yakın ülkelere baktım sırasıyla arnavutluk , kuzey Makedonya , kosova, karadağ , bosna hersek ve Sırbistan yapıp gelmeyi düşünüyorum. İlk...
  4. variares d d

abdullah abiden dogum gunu hediyesi talep ediyorum

abdullah abi dogum gunumde kucuk bir hediye verebilir misin ? :) seviliyorsun iyi geceler dilerim @Abdullah Hacıgül
  5. variares d d

konu pasaport ve yurt dışı

merhaba arkdaslar. birsey sormak istiyorum. pasaportumda hic vize yok. bir arkdasim hic para harcamadan dubai ye gidiyor bir sekilde. ucak bileti onlara ait otel onlara ait ve pasaport sahibine harclik veriyolar 2 hafta kadar orda konaklamani saglayip geri getiriyolar ama dubai de kalirken...
  6. variares d d

Günde 2 Saat SSK İle Tedavi Olabilir miyim ?

Arkadaşlar çalışmıyorum ve dişlerimi üniversite fakültesinde tedavi ettirmem gerek .Günde 2 saat sigorta yaptırsam hastanelerde sağlık hizmetlerinden ücretsiz yararlanabilir miyim ?
  7. variares d d

Green card başvurusu yapınca turistik vizeden red yer miyim ?

Green card a başvuru yapmak turistik vizeye yapılacak başvuruya engel olur mu ? Örneğin Green card a başvuru yaptım ama çıkmadı seneye tekrar başvuru yapacam ama turist olarak gezmek istiyorum. Turistik vizede red veriyorlar mi Green card çekilişine katıldığım için ?
  8. variares d d

Bilgisayarimin degeri nedir ?

sistemim toplu olarak ne kadar eder veya parcalar olarak ne kadara vermem dogru olur fikir verir misiniz direksiyon setinin fiyata dahil edip etmediginizi bildirirseniz sevinirim monitor 1 Asus rog strix 380 hz monitor topalmda 5 yil garantisi vardi suan muhtemelen 4 yil civari kalmistir...
  9. variares d d

KIRMIZI PASAPORT DAMGA

merhaba arkdaşlar scehengen vizesi almak için ve amerika vizesi almak için , bu yıl içinde yurt dışına çıkacağım. sırasıyla gürcistan , tayland , ve japonya ya seyhat etme planım var. pasaportumda hiç vize veya damga yok. ilk olarak bu saydığım ülkelere gitsem her giriş çıkışda ülkeye girip...
  10. variares d d

işten ayrılma süresi

bır fırmada calısıyorum 10.10.2023 tarıhınden berı calısıyorum. ısten ayrılacağım ama ınternette 15 gun onceden haber vermem gerektıgı yazıyor bu dogrumu bılgı verırsenız sevınırım
  11. variares d d

amerika turist vizesi

selamlar ben antalyada yaşıyorum amerika turist vizesi için randevu aldım 21 şubat 2024 tarihine alabildim . gürcistan tiflis veya azerbeycan bakü ye gidip orada vize için mülataka girebilir miyim ? biligisi olanlar yardım edebılır mi ?
  12. variares d d

evlilik ile amerikaya gitme

arkdaşlar merhaba amerika vize randevusu aldım 25 temmuz 2024 de o kadar zamanı beklemek istemiyorum. amerikadaki kız arkdaşım türkiyeye gelse burada evlensek vize tarihini beklemeden amerikaya gidebilir miyim ?
Top Bottom