Arama sonuçları: *

1. D

Ezan türkçe okutulmamalı mı?

kafama hep bu soru takılıyor ezanın arapça okunmasını asla idrak edemiyorum tamamen mantıksız geliyor. ezanı Allah indirmiyor (cebrail aracılığı ile) bir müslüman rüyasında görüp hz.muhammed'e anlatıyor yani ezan bir ayet veya sure değil. bir çağrı mesajı bana göre sadece türkçe değil her ülkede...
  2. D

bazen mikrofon alıp sokağa inesim geliyor

VİDEOLAR ZAMAN AYARLIDIR bunları görünce elime mikrofon alıp sokağa çıkasım geliyor resmen. o kadar koyunca cevaplar veriyorlarki artık açıklarıyla bunlara laf sokup orada yerin dibine sokmak istiyorum bunlarla kavga eden insanların hepsi çok insaflı ben olsam 2 kelime laf edemez
  3. D

Üye tanıtımı: rambo_87

@Rambo_87 Gerçek ismi ertuğrul olan bu abimizin en büyük özelliği alamancı olması ama öyle yok almanya berbat felan diyen alamancılardan değil ülkesini gayet seven ekonomik durumundan çok memnun olan birisidir En büyük özelliği ise Asus hayranlığı özelliklede ROG'a duyduğu hayranlık hatta biraz...
  4. D

Gelecekten hiçbir umudum yok

geçen açtığım konudada belirttiğim gibi bu seferde biraz belli edeyim dedim yeni bir şey istediğimi param yok dedi oda haklı sıkıştıramam tabi 5 boğaz bakıyor bugünden itibaren belki bir umudum vardı ama son umudumuda kaybetmiş bulunmaktayım
  5. D

Parayla sevgi-mutluluk alınamaz diyen insanlar yalan söylüyor

vallahi hayatın en büyük yalanlarından biri mutluluk kesinlikle parayla alınıyor çünkü mutlu olabilmek için para gerekiyor diyelimki bir şeyi istediniz ama alıcak paranız yok buda sizi mutsuz ediyor yani gerçekten mutluluk parayla alınıyor
  6. D

idlemaster kullanmak karlımı

bir arkadaşım idlemaster kullanıp zup ın (bir sürü kart düşüren oyun serisi) nerdeyse bütün oyunlarını kullanarak 9 liradan 45 liraya kar etmiş sizce bu mümkünmü bana mantıklı geldi
  7. D

Bu pc le 720p 30 fps yayın yapmak için obs ayarları

laptop kullanıyorum özellikler İntel Core İ5 5200U 2.20 GHZ 2 CORE 4 THREAD 4 gb ram (mhz değerini bilmiyorum) EKRAN KARTI: İNTEL (R) HD Graphics 5500 NVİDİA GEFORCE 920M yayında genellikle cities skylines,rise of the tomb raider, thief simulator, gibi oyunlar oynuyorum (Geforce Now Üzerinden)...
Top Bottom